reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
W Biedronie odn15.09 do 20.09 (chyba)-50% na ciuszki
Kupilam starszakowi 3 pqry spodni od dresu po 5 zl za szt. Sobie bawelniane gaciorki rozm. xl za 8 zl (3pak) i spodnie od dresu za 10zl.

A jak jakościowo wypada Biedra? Tak jak Lidl czy gorzej?

Aha, co do Lidla, to znów będą ciuchy dla maluchów, ale nie wiem od jakiego rozmiaru. Ja pewnie Adasiowi spodnie na jesień kupię, bo ładne. Link do: Poniedziałek, 19.09. - Lidl Polska A te żółte bodziaki w słonie już kiedyś były w zimie, bo mamy :p
[edit] znalazłam - rozmiary od 62, bodziaki od 56 :)

Ostatnia edycja:
Czoperka
Nie wypada zle. sadze ze porownywlnie do Lidla. U nas spodnie z Biedry trzymaja drugi rok a jednak 6latek to jezdzi kolanskami i dupa po wszystkim co sie da. Dziur na razie nie ma,pekniec tez nie. Drobne mechatki sie porobily i to tyle.Zreszta za 5 zl to niech sezon przelazii bede zadowolona. Teraz Maks bardzo dba o ubranka, bo mowi ze musi starczyc dla dzidziusia.

Prosze

Załączniki

• 20160915_170320.jpg
    20160915_170320.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry