reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka, zakupy, porady itd :-)

reklama
Zakupy dla dziecka to jeszcze duuuużo czasu ale z takich rzeczy co pewnie niebawem będziemy kupować to pasy do samochodu dla ciężarnych czy tam adapter do nich.

aal- człowiek dowiaduje się nowych rzeczy , nawet nie wiedziałam że takie są , napewno niedługo będziemy kupować ciuszki ciążowe , ja pewnie spodnie sobie odpuszczę i w zimie bede w legginsach i rajtkach chodzić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno nie będę szaleć jak w poprzedniej ciąży ale kilka rzeczy trzeba będzie kupić. Zastanawiałam się nad dostawką do łóżka zamiast łóżeczka. Co o tym myślicie?

Ja muszę kupić wszystko. Chyba że będzie dziewczynka to ciuchy mam od siostry. Ale cała reszta jest do kupienia. Ja wózek mam już upatrzony zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki[emoji5]

Jak tylko dobije do 2 trymestru, robię przesiew w garderobie dziecięcej. Jak będzie chłopak wszystko sprzedaje dziewczęce, jak druga córa to zostawiam tylko to co jest najpotrzebniejsze dla noworodka i niemowlaka bo niestety w pierwszej ciąży nakupywałam różnych dziwnych ubranek w ogóle nie wygodnych dla takich maluszków. Nie mówiąc już o stosie sukienek po razie założonych [emoji35] [emoji35]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak to przy, pierwszej ciazy nie mam kompletnie nic xD jak dziewczynka to bede miala troche ciuszków po siostrze, a chlopaka w rodzinie nie ma;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja też nic nie mam :D niezależnie od płci koleżanka ma mi odsprzedać troche rzeczy bo takie "unisex" więc wezmę. Ale to za jeszcze długi długi czas.

reklama
Do góry