reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Też żałuję. Moja koleżanka została ostatnio babcią, to może jej podpowiem o tej Yoomi butelce? Ona często z wnuczką zostaje. A jak tam przejrzałam trochę, to dośc ciekawie ta butelka wygląda, no i to, że sama podgrzewa mleko. Nie bardzo zrozumiałam na czym to polega?

reklama
@ruda_hot @Anuulka12 To komplet od Caramella - przewijak i prześcieradełko z kolekcji Cambridge :)

Super!!! Już się w nim zakochałam, zaraz podpowiem mojej koleżance - rodzi we wrześniu:tak:

@Sabina78 - mnie właśnie to podgrzewanie zaciekawiło bo do tej pory korzystałam z elektrycznych podgrzewaczy do butelek, a potrzebowałam czegoś przenośnego i małego. Teraz to nawet tata nie wychodzi bez niej z domu jak idzie na spacer z małym.:-D Cała magia tkwi w tym, że samo podgrzanie mleczka zajmuje 60 sekund i wystarczy wcisnąć przycisk, żeby podgrzewacz zaczął działać. Ja z początku bałam się o jego zawartość.:oo2:Ale okazało się, że w środku jest sól i to ona podczas zmiany stanu skupienia wytwarza ciepło. Tylko trzeba go ładować za każdym razem, ale na szczęście dużo roboty przy tym nie ma ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z elektrycznego aspiratora do noska? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy jeśli dziecko będzie miało większy katar czy sobie z tym poradzi. Jest to dobra opcja bo katarka do odkurzacza się dzieci boją, a elektryczny jest tez bardziej poręczny i można zabrać ze sobą. Miałyście jakieś doświadczenie?

Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z elektrycznego aspiratora do noska? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy jeśli dziecko będzie miało większy katar czy sobie z tym poradzi. Jest to dobra opcja bo katarka do odkurzacza się dzieci boją, a elektryczny jest tez bardziej poręczny i można zabrać ze sobą. Miałyście jakieś doświadczenie?
Osobiście nie miałam, ale znajoma mówiła że uciag słaby. Wiec przy porządnym katarze rady nie dawał. Ale pewnie lepsze to niż Frida i jej podobne. Tym to nic nie byłam w stanie wyciągnąć.
Moje dzieci to i chusteczek się boją (smarkanie przyjemne nie jest). Ważne by skutecznie zaradzić wiec w domowych warunkach jestem wierna Katarkowi.

W porównaniu do katarka to jest słabiutki. Korzystałam na wyjeździe jak nie było dostępu do odkurzacza, ale normalnie zdecydowanie wole katarek, bo w 3 sekundy załatwia sprawę porządnie. I nie wszystkie dzieci się go boją ;)

reklama
U Nas również katarek jest w użytku... Mała przy tym drze się niesamowicie, ale ulga jaką jej to przynosi pokazuje, że warto. Z elektrycznych wynalazków nie korzystałam bo właśnie czytałam wiele razy, że słabo ciągną...

Do góry