Ja to mam chyba szczęście bo u mnie w lidlu zawsze tyle tego że nawet jak pójdę pare dni później to mnóstwo do wyboruHej, udało się kupić bodziaki na krótki rękaw ( to czego mi brakowało) w lidlu, niestety wszystko przebrane, zostały same 74 i większe, jeden jedyny dwupak jaki znalazłam na 50/56 to białe body z niebieskimi gwiazdkami na piersi oraz białe w szare paski, a drugi na 62/68 różowe i niebieskie body, rampersy same duże i w większości chłopięce, do Tesco nie dotarłam, może pójdę po południu albo w poniedziałek po wizycie u lekarza
reklama
Ja to mam chyba szczęście bo u mnie w lidlu zawsze tyle tego że nawet jak pójdę pare dni później to mnóstwo do wyboru
Szczęściara!!!
Pochwalę się moim póki co skromnym kącikiem dla maluszka
Zobacz załącznik 979424
Betty93
Fanka BB :)
Super łóżeczko
Dziękuję [emoji175]
Jestem mamą lipcowego maluszka z poprzedniego roku. Domyślam się, że macie już pewnie w większości gotową wyprawkę, ale przyznam, że się zagapiłam z porządkami- dlatego dopiero teraz chciałabym dać znać, że mam pełen komplet ubranek dla chłopca, od rozmiaru 50/56 do rozmiaru 68 w sumie, ale oczywiście mogę podzielić na rozmiary. Ubranka są firm: zara, h&M, kapp ahl, okaibi, GAP, tap a loeil, mango Wrzucam kilka zdjęć poglądowo! w razie zainteresowania proszę o priv a poza tym trzymam za Was kciuki, żebyście dały radę dotrwać w tych upałach do terminów!
Załączniki
co masz za przewijak czy to prześcieradełko takie super pikowane?Pochwalę się moim póki co skromnym kącikiem dla maluszka
Zobacz załącznik 979424
To pikowane prześcieradełko jest cudne!
Jejku, co prawda moja kruszyna już pojawiła się na świecie, ale pamiętam jak dzisiaj te wszystkie przygotowania, zakupy. Oczywiście wiele rzeczy było zakupione nad wyraz, na przykład butelki i smoczki.
Chociaż nie powiem, później się przydały Zwłaszcza jak Tymuś musiał zostać z babcią i tatą i w ruch poszło odciągnięte mleczko. Do dzisiaj butelka Yoomi z podgrzewaczem jest z nami. Na spacery i wolne wieczory dla mamy - jak znalazł
Jejku, co prawda moja kruszyna już pojawiła się na świecie, ale pamiętam jak dzisiaj te wszystkie przygotowania, zakupy. Oczywiście wiele rzeczy było zakupione nad wyraz, na przykład butelki i smoczki.
Chociaż nie powiem, później się przydały Zwłaszcza jak Tymuś musiał zostać z babcią i tatą i w ruch poszło odciągnięte mleczko. Do dzisiaj butelka Yoomi z podgrzewaczem jest z nami. Na spacery i wolne wieczory dla mamy - jak znalazł
reklama
Butelka Yoomi? Czytałam o niej na Babyboomie. Chyba nawet testy robili - Yoomi - opinie rodziców
Szkoda, że takich wynalazków nie było jak byłam w ciąży
Szkoda, że takich wynalazków nie było jak byłam w ciąży
Podziel się: