reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla maluszka

Kokosowo-piankowy, gryka jest niedobra. Najpierw noworodek leży na twardszej stronie kokosowej, potem na piankowej.

reklama
Kokosowe i gryczano -kokosowe sa polecane dla niemowlat. Kokos ma właściwości antyalergiczne a gryka antypotowe, masujace i ortopedyczne, dlatego nie zgodze sie ze gryka jest nie dobra dla niemowlecia.

Ja zakupiłam materacyk kokos-pianka-kokos. Gryczany też nam odrdzali na szkole rodzenia. Ważne żeby jego poszycie nie było pikowane tylko gładkie Mój kosztował 60 zł

A my mamy Roana Maritę.Mnie się on bardzo podoba,bo spełnia wszstkie moje wymogi i do tego znaleźlismy ciekawa tapicerke- niebieski- dżinsowy z beżowa kratką.Mam nadzieje ze sprawdzi się w praktyce jak maleństwo przyjdzie na świat!!!

A my w koncu zdecydowalismy sie na Deltima Focusa wraz z fotelikiem samochodowym i mamy temat zamkniety ;D Udalo nam sie kupic uzywany po okazyjnej cenie, wiec za rok nie bedzie mi szkoda sprzedac i kupic jakiejs leciutkiej spacerowki. Mam nadzieje, ze bede zadowolona z wyboru. :)

Ja równiez kupiłam materacyk gryczano- kokosowy bo podobno jest najlepszy :) zobaczymy co o nim brdzie sadził nasz mały szkrabik.

A ja tak jak Agatka kupiłam piankowo-kokosowy, jak dzidziuś jest mały i lekki to leży na piance, a jak starszy to na kokosie. Gryczany nam odradzali, bo podobno pod wpływem siusiania potrafi zakiełkować hihihi; kosztował 60 zł

reklama
A ja mam kokosowo- piankowo- kokosowy ale nie jest gładki tylko pikowany ale najbardziej zaskoczyła mnie kolderka do takiego wyrka, bo jest kurcze duża (zaznaczam, że kupowana pod wymiar) ,że mała to normalnie może sie w niej zgubić ;D

Do góry