reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wypadanie wlosow po zastrzykach z heparyny - pomocy!

Dobrze sie sklada. W przyszłym tyg mam wizytę u hematologa w UK. Potem będę mieć wizytę z naprotechnologiem w Polsce i tez skonsultuje. Dziękuję za rade. Ogólnie mam duże zmartwienie. Moje poprzednie dwie ciążę poroniłam, nastąpiło zachamowaniu rozwoju płodu po ukończeniu 5 tygodniu. Teraz bylsmm na usg i juz pokazuje że ciąża jest młodsza o 6 dni. W przyszłym tyg idę znowu na usg kontrolne tutaj w UK. Ale juz umieram ze strachu, ze znowu ciąża die zatrzymała i ze strace trzecie dziecko. Teraz jestem na heparynie, encortonie i accofilu, a znowu ho samo... Może właśnie tu ten niski poziom żelaza i niedokrwistosc coś mi miesza :(

reklama
Jak wyżej piszą koleżanki to absolutnie nie jest wina heparyny, takie są uroki ciąży 😂😂, włosy się sypią, u nie których nawet zęby, nogi puchną, w organiźmie zachodzą mega zmiany. Heparyne musisz brać bo inaczej grozi to poronieniem jeśli cierpisz na krzepliwość krwi. Dasz radę, każda z nas ma jakieś dolegliwości, a to tylko 9 miesięcy 🤱🤱
A tutaj Was wszystkich zaskocze byłam podliczona do pomy na haparynie przez tydzień później zastrzyki teraz leki nie jestem w ciąży a włosy mi leca strasznie to co się dzieje z moimi włosami jest jakaś tragedia, i w internecie jest masa informacji że tak po heperynie też mogą wypaść włosy.

Do góry