reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki

Dzien dobry chciałam się zapytać co oznacza znaczek przy wynikach bety (<) (>) lub nie ma takiego znaczka nie ma proszę o jak najszybsza odpowiedz

reklama
Dzien dobry chciałam się zapytać co oznacza znaczek przy wynikach bety (<) (>) lub nie ma takiego znaczka nie ma proszę o jak najszybsza odpowiedz

To chyba jest w pierwszej klasie szkoły podstawowej
To jest znak mniejszości bądź większości

W przypadku bety najczęściej jest to mniej niż jakaś wartość bo sprzęt nie wykrywa bety 0 tylko min. 1 albo 2 dlatego wynik jest opisany jako mniej niż 2
Ze znakiem większości się nie spotkałam, można nie mieć znaku żadnego wtedy można się zastanawiać czy taki wynik to start bety (u mnie tak było) czy resztki np. leku na pęknięcie pęcherzyka czy po prostu ma się taki poziom bo tak. Ciąża oficjalnie jest o równego 5

reklama
Do góry