reklama
Aleksandra893
Fanka BB :)
To znaki jak w matematyce np. <1.30 znaczy, że wyniki jest mniejszy niż 1.30 czyli może być i 0Dzien dobry chciałam się zapytać co oznacza znaczek przy wynikach bety (<) (>) lub nie ma takiego znaczka nie ma proszę o jak najszybsza odpowiedz
olka11135
Dzien dobry chciałam się zapytać co oznacza znaczek przy wynikach bety (<) (>) lub nie ma takiego znaczka nie ma proszę o jak najszybsza odpowiedz
To chyba jest w pierwszej klasie szkoły podstawowej
To jest znak mniejszości bądź większości
W przypadku bety najczęściej jest to mniej niż jakaś wartość bo sprzęt nie wykrywa bety 0 tylko min. 1 albo 2 dlatego wynik jest opisany jako mniej niż 2
Ze znakiem większości się nie spotkałam, można nie mieć znaku żadnego wtedy można się zastanawiać czy taki wynik to start bety (u mnie tak było) czy resztki np. leku na pęknięcie pęcherzyka czy po prostu ma się taki poziom bo tak. Ciąża oficjalnie jest o równego 5
Aleksandra893
Nie spotkałam się z wynikiem z tym „>” znakiem…Dzien dobry chciałam się zapytać co oznacza znaczek przy wynikach bety (<) (>) lub nie ma takiego znaczka nie ma proszę o jak najszybsza odpowiedz
MyszkaMiki30
Znak mniejszości i większości używany w matematyce.
Aleksandra893
chyba nie każdy pamięta te czasy XDTo chyba jest w pierwszej klasie szkoły podstawowej
To jest znak mniejszości bądź większości
Aleksandra893
A jaki masz wynik bo tak to sobie możemy gdybać…a jeśli nie ma tych znaków
olka11135
chyba nie każdy pamięta te czasy XD
Trochę przerażające. Jak potem taki rodzic pomoże dziecku w lekcjach skoro nie zna takich podstaw. Spoko, ja wiem że nie każdy musi umieć jakieś całki itp. ale jednak obecnie matura z matematyki jest obowiązkowa
reklama
olka11135
a jeśli nie ma tych znaków
Wrzuć screen wyniku