Hej dziewczyny, Czy mój progesteron nie jest za wysoki? Dziś robiłam wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się zmartwiłam, niestety nie ma w niedzielę nic otwartego. Faktycznie zrobię w poniedziałek jeszcze razJest dobrze.
Zrób w poniedziałek jeszcze raz betę żeby sprawdzić przyrost w 72h. Chyba że w niedzielę jest otwarty lab w którym robiłaś dzisiaj betę?
Jesteś pewna tych “innych jednostek”?Progesteron wcale nie jest wysoki. Jest ok ale mógłby być nawet wyższy. Masz go podanego po prostu w innych jednostkach.
Ja miałam podawany w innych wartościach i stąd moja konsternacja. Ale ok, może 55 to rzeczywiście dużo. Często wysoki progesteron może świadczyć o ciąży mnogiej. Swoją wypowiedź mogłaś ubrać w inne słowa. Nie naskakuj od razu na kogoś.Jesteś pewna tych “innych jednostek”?
NG/ml to standardowa jednostka przecież.
Bzdura że “mógłby być wyższy”
Hmmm naskoczyłam ? Nie wydaje mi się.Ja miałam podawany w innych wartościach i stąd moja konsternacja. Ale ok, może 55 to rzeczywiście dużo. Często wysoki progesteron może świadczyć o ciąży mnogiej. Swoją wypowiedź mogłaś ubrać w inne słowa. Nie naskakuj od razu na kogoś.
Po samych wynikach bety czy progesteronu nie można stwierdzić ciąży mnogiej.Dziewczyny na spokojnie. ja też w emocjach więc nie wiem jak to odczytać, starliśmy sie kilka miesięcy więc dzisiaj tak mnie podkusiło i poszłam na tą betę żeby już złudnie nie robić testów. Na prawdę wyższy progesteron może świadczyć o ciąży mnogiej? No na to to ja gotowa chyba nie jestem hah