reklama
Moonstone
Moderator
Czy pobierałaś mocz z średniego strumienia po podmyciu? Jesli tak to wygląda na możliwy poczatek infekcji.Zrobiłam dziś badanie moczu, jestem w 19 tyg ciąży. Błagam, powiedzcie czy są mocno złe ? Bardzo się wystraszyłam gdy zobaczyłam ketony, białko, kryształy obecne…nie wiem co to znaczy, nigdy nie miałam takiego czegoś w moczu
Tak, dokładnie tak zrobiłamCzy pobierałaś mocz z średniego strumienia po podmyciu? Jesli tak to wygląda na możliwy poczatek infekcji.
Moonstone
Moderator
Skontaktowałabym się z ginekologiem no i może zrobiła posiewTak, dokładnie tak zrobiłam
Jadłam około 20, a mocz pobrałam o 7:30…Ketony czasami są obecne w moczu gdy była za długa przerwa w jedzeniu. Kiedy jadłaś ostatni posiłek i kiedy pobralas mocz?
Owulacja
Fanka BB :)
Ze środkowegoCzy pobierałaś mocz z średniego strumienia po podmyciu? Jesli tak to wygląda na możliwy poczatek infekcji.
bleucoco
Fanka BB :)
Zadzwoń do lekarza, jeśli nie masz możliwości szybszej wizyty. Warto powtórzyć badanie a potem zrobić posiew. Jednostkowe badanie nie potwierdza ani nie wyklucza infekcji.Zrobiłam dziś badanie moczu, jestem w 19 tyg ciąży. Błagam, powiedzcie czy są mocno złe ? Bardzo się wystraszyłam gdy zobaczyłam ketony, białko, kryształy obecne…nie wiem co to znaczy, nigdy nie miałam takiego czegoś w moczu
Brownie1992
Moderator
Ze środkowego ze średnim strumieniemZe środkowego
reklama
Moonstone
Moderator
Właśnie!Ze środkowego ze średnim strumieniem