reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki męża

Aagata32

Początkująca w BB
Witam czy mogę prosić o interpretację wyników męża ??
Screenshot_20240104-212110.png

reklama
Nie jest super, ale pamiętaj, że do ciąży wystarczy 1 plemnik :)

Słaby ruch, do tego występuje aglutynacja i agregacja - na pewno zalecane jest picie większej ilości wody, sport i suplementy.

Ilość ok, ruch i morfo poniżej normy, do tego aglutynacja i agregacja. Na pewno suple plus płodnościowe jedzenie i wizyta u androloga

Dziekuje za odpowiedź, lekarz za tydzień dopiero a właśnietak mi się wydaje że wyniki nie są dobre

Dziekuje za odpowiedź, lekarz za tydzień dopiero a właśnietak mi się wydaje że wyniki nie są dobre
Widzę, że wyniki z Lublina, więc sądzę, że Pani też, najlepiej udać się do Ovum do endokrynologa, androloga i ginekologa, tzn np. do doktora Polaka, polecam. Zaleci na pewno jakieś suplementy i będzie dobrze😉. U mnie już 34 tydzień, a też nie było kolorowo z wynikami 😉.

Widzę, że wyniki z Lublina, więc sądzę, że Pani też, najlepiej udać się do Ovum do endokrynologa, androloga i ginekologa, tzn np. do doktora Polaka, polecam. Zaleci na pewno jakieś suplementy i będzie dobrze😉. U mnie już 34 tydzień, a też nie było kolorowo z wynikami 😉.
Dziękuję za odpowiedź 😉

reklama
Ilość ok, ruch i morfo poniżej normy, do tego aglutynacja i agregacja. Na pewno suple plus płodnościowe jedzenie i wizyta u androloga
Dziękuję za odpowiedz
Tzn nie musi być akurat doktor Polak, ale ja go mogę polecić z własnego doświadczenia. Najlepiej wejść na stronę kliniki i popatrzeć, który lekarz ma jaką specjalizację 😉.
Dziekuje ja właśnie jestem pod opieką ginekologa i endokrynologa l, symulacja owulacji prawdopowa a efektów brak, lekarz kazał ponownie zrobić wyniki mężowi więc myślę że teraz on musi się trochę podleczyć i mam nadzieję że będzie ok

reklama
Do góry