reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Ilość ok, ruch i morfo poniżej normy, do tego aglutynacja i agregacja. Na pewno suple plus płodnościowe jedzenie i wizyta u androloga
megson1996
Widzę, że wyniki z Lublina, więc sądzę, że Pani też, najlepiej udać się do Ovum do endokrynologa, androloga i ginekologa, tzn np. do doktora Polaka, polecam. Zaleci na pewno jakieś suplementy i będzie dobrze. U mnie już 34 tydzień, a też nie było kolorowo z wynikami .Dziekuje za odpowiedź, lekarz za tydzień dopiero a właśnietak mi się wydaje że wyniki nie są dobre
Dziękuję za odpowiedźWidzę, że wyniki z Lublina, więc sądzę, że Pani też, najlepiej udać się do Ovum do endokrynologa, androloga i ginekologa, tzn np. do doktora Polaka, polecam. Zaleci na pewno jakieś suplementy i będzie dobrze. U mnie już 34 tydzień, a też nie było kolorowo z wynikami .
Dziękuję za odpowiedźIlość ok, ruch i morfo poniżej normy, do tego aglutynacja i agregacja. Na pewno suple plus płodnościowe jedzenie i wizyta u androloga
megson1996
Tzn nie musi być akurat doktor Polak, ale ja go mogę polecić z własnego doświadczenia. Najlepiej wejść na stronę kliniki i popatrzeć, który lekarz ma jaką specjalizację .Dziękuję za odpowiedź
reklama
Dziękuję za odpowiedzIlość ok, ruch i morfo poniżej normy, do tego aglutynacja i agregacja. Na pewno suple plus płodnościowe jedzenie i wizyta u androloga
Dziekuje ja właśnie jestem pod opieką ginekologa i endokrynologa l, symulacja owulacji prawdopowa a efektów brak, lekarz kazał ponownie zrobić wyniki mężowi więc myślę że teraz on musi się trochę podleczyć i mam nadzieję że będzie okTzn nie musi być akurat doktor Polak, ale ja go mogę polecić z własnego doświadczenia. Najlepiej wejść na stronę kliniki i popatrzeć, który lekarz ma jaką specjalizację .
reklama