reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki Beta HCG

Koc

Witam . Mam do Was pytanie. Dzisiaj zrobiłam wyniki Beta HCG i mam prośbę czy pomożecie mi odczytać wynik :) Jutro lekarz,ale jestem w gorącej wodzie kapana :) Mój wynik to 1456,000 mIU/ml. Przedziały :. 3 tydzień 5,80-71,20. 4 tydzień 9,50-750. 5 tydzień 217-7138. 6 tydzień 158-31795. 7 tydzień 3697-163563. 8 tydzień 32065-149571. 9 tydzień 63803- 151410. 10-11 tydz 46509-186977. 12-13 tydz 27832-210612. 14 tydzień 13950-62530. 15 tydzień 12039-70971.

reklama
Wynik wskazuje na ciążę gratuluję:-) sama wartość to nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia, bo jak widać rozpiętość wyników dla danego tygodnia ciąży jest bardzo duża. Zdecydowanie bardziej istotny jest przyrost .

Hej ciaza jest powyzej 5 a wiec będziesz mama :)
Mysle ze gdzies 4 tydzien.
Przy takiej becie widac pęcherzyk.
Przy becie 10.000 widac dzidziusia i serduszko.
Mysle ze jak pojdziesz na wizyte do tygodnia to juz zobaczysz maluszka.
Możesz powtórzyc sobie jeszcze raz czy przyrost dobry.
Gratuluje:)

Hej ciaza jest powyzej 5 a wiec będziesz mama :)
Mysle ze gdzies 4 tydzien.
Przy takiej becie widac pęcherzyk.
Przy becie 10.000 widac dzidziusia i serduszko.
Mysle ze jak pojdziesz na wizyte do tygodnia to juz zobaczysz maluszka.
Możesz powtórzyc sobie jeszcze raz czy przyrost dobry.
Gratuluje:)
Dziękuję bardzo :) Cieszę się niezmiernie i nie nogm doczekać się jutrzejszej wizyty u lekarza :)

reklama
reklama
Do góry