reklama
Lilka92
Fanka BB :)
U mnie oryginały idą do lekarza, a podgląd wcześniej mam w internecie nie muszę drukować, bo po każdej wizycie mam oddawane oryginały, żeby mieć wszystkie w teczceWitam,
Ostatnio robiłam pierwsze badania ciążowe, w punkcie badań powiedziano mi że wyniki krwi będą już u lekarza a wyniki moczu odebrałam przez internet. Pytanie brzmi czy muszę mieć wydruk wyników moczu dla lekarza?
Dziękuję za odpowiedź ja niestety musiałam wydrukować ale na miejscu Położna mi pomogła więc git teraz już wiem jak to działaZależy od lekarza i Twoich możliwości...
Ja te co zdążę wydrukować daję tak, a jak nie to pokazuję na komórce, nie robi mi problemów.
Tak też myślałam ale okazało się że lekarz dostał tylko gr. Krwi resztę musiałam wydrukować ale na szczęście już na miejscu dało się załatwić. Ale dziękuję za odpowiedźU mnie oryginały idą do lekarza, a podgląd wcześniej mam w internecie nie muszę drukować, bo po każdej wizycie mam oddawane oryginały, żeby mieć wszystkie w teczce
Dziewczyny może macie pomysł jaka to płeć ? 11tydz
Zdjęcie - 25.01.2022 | Fotosik.pl
Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.
m.fotosik.pl
Lilka92
Na takim etapie można określać na podstawie wyrostka płciowego, ale to nadal 50/50, bo wszystko jeszcze się przemieszcza u mnie wyglądał wyrostek płciowy na chłopca, a wczoraj potwierdziliśmy na 100% dziewczynkę (21tc) u Ciebie wygląda to na dziewczynkę, ale jak widzisz to wciąż 50/50, może na prenatalnych czegoś się dowieszDziewczyny może macie pomysł jaka to płeć ? 11tydz
Zdjęcie - 25.01.2022 | Fotosik.pl
Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.m.fotosik.pl
Okazało się ze będzie facetNa takim etapie można określać na podstawie wyrostka płciowego, ale to nadal 50/50, bo wszystko jeszcze się przemieszcza u mnie wyglądał wyrostek płciowy na chłopca, a wczoraj potwierdziliśmy na 100% dziewczynkę (21tc) u Ciebie wygląda to na dziewczynkę, ale jak widzisz to wciąż 50/50, może na prenatalnych czegoś się dowiesz
reklama
Lilka92
Super, gratulujęOkazało się ze będzie facet
reklama