reklama
Rozwiązanie
Teraz nic tylko in vitro...
M_P_90
Fanka BB :)
Ale ja nie mówię, że ten pierwszy wynik był pomyłką tylko chodzi mi o ten dzisiejszy...wydaje mi się, że do implantacji doszło w niedzielę 17.05 lekarz kazał mi na drugi dzień zrobić bete i była <1.20 mlU...@ powinnam dostać wczoraj - nie dostałam, dzisiaj lekarz kazał mi przyjść, więc przyszłam i on powiedział, że nie wygląda na to żebym miała dostać okres, że szyjka jest ładnie zasiniona i wskazuje na bardzo wczesną ciążę i kazał mi zrobić bete, której wynik znowu jest <1.20 mlU...zastanawiam się, czy oni nie przebadali mi znowu tej starej próbki albo nie wprowadzili błędnie wyniku (lux med)...myślę, że gdybym miała cały czas ten sam poziom bety to wczoraj na teście nie miałabym bladej kreski...Może się pomylić, ale 2 razy wątpię. Czasem testy kłamią, albo wychodzą pozytywnie przy chorobach. Zbadaj jeszcze raz i zobaczysz co lekarz powie. Takiej bety test nie powinien wykryć i ona świadczy, że ciąży nie ma.
reklama
M_P_90
Ja nie rozumiem takiego oznaczenia <1.20, bo to może być i 0,01 i 0,001 albo 1...jest to dla mnie totalnie niezrozumiałe, że wiedząc, że kobieta robi bete żeby sprawdzić przyrost podają tylko ogólnie wynik < niż...równie dobrze w poniedziałek mogłam mieć 0,01, a dzisiaj 1 co pokazuje przyrost...albo znowu straciłam ciążę na wczesnym etapie...
U
użytkownik an
Gość
Moze to być rowniez
A po okresie odrazu wspolzylas z mezem? W czasie zagnieżdżenia zarodka też można krwawić tylko ze słabo i 3 dni max ale tylko kolejna beta coś pokaze tak naprawdęJestem w 12 dniu cyklu, czemu nie ma szans?
jasani
Taki wynik oznacza brak ciąży. Wynik <1,2 oznacza, że wartość jest poniżej tej liczby a aparat, którym jest robione badanie wykrywa hcg dopiero od wartości 1,2. W Twoim wypadku jakby było 0.01 lub 1,5 to i tak jest to brak ciąży.Ja nie rozumiem takiego oznaczenia <1.20, bo to może być i 0,01 i 0,001 albo 1...jest to dla mnie totalnie niezrozumiałe, że wiedząc, że kobieta robi bete żeby sprawdzić przyrost podają tylko ogólnie wynik < niż...równie dobrze w poniedziałek mogłam mieć 0,01, a dzisiaj 1 co pokazuje przyrost...albo znowu straciłam ciążę na wczesnym etapie...
Hankaa
Tak po okresie wspolzylam i dzisiaj już nie krwawię, krwawilam dwa dni.Moze to być rowniez
A po okresie odrazu wspolzylas z mezem? W czasie zagnieżdżenia zarodka też można krwawić tylko ze słabo i 3 dni max ale tylko kolejna beta coś pokaze tak naprawdę
U
użytkownik an
Gość
No rozumiem a słuchaj mówisz że 12 dzień to od okresu tak?nieraz zdarza się krwawienie w czasie owulacji nieczęsto ale się zdarza może owulacja nastąpiła lub zagnieżdżenie musisz powtórzyć betę nie ma wyjściaTak po okresie wspolzylam i dzisiaj już nie krwawię, krwawilam dwa dni.
Hankaa
Tak tak w pon rano powtórzę i mam nadzieję że będzie okNo rozumiem a słuchaj mówisz że 12 dzień to od okresu tak?nieraz zdarza się krwawienie w czasie owulacji nieczęsto ale się zdarza może owulacja nastąpiła lub zagnieżdżenie musisz powtórzyć betę nie ma wyjścia
marta18691
Ciekawe jaki wynik będziesz miala zrobilas badanie juz?
reklama