Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie pozytywny zrób kolejny za dwa dni z porannego moczu powinna być już kreska bardziej widocznaWitam, czy test jest negatywny? Ja widzę lekką różową kreskę, ale może chce żeby tak było i Wy jej nie zobaczycie ??Zobacz załącznik 1251643
Zrob w dniu planowanej @ albo po prostu idz na betę będzie najpewniejszy wynikDziś zrobiłam drugi i jest jeszcze bledsza, nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test przed miesiączką, planowana jest za 2 dni, mam cichą nadzieje, że jej nie dostane! Dziękuje wam za odpowiedzi!
Może po prostu test o innej czułości, dlatego kreska jest bledsza.Dziś zrobiłam drugi i jest jeszcze bledsza, nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test przed miesiączką, planowana jest za 2 dni, mam cichą nadzieje, że jej nie dostane! Dziękuje wam za odpowiedzi!
Mój pierwszy test trzy dni przed okresem wrzucam dla przykładu bladych kresek trzy dni później była już bardzo widocznaDziś zrobiłam drugi i jest jeszcze bledsza, nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test przed miesiączką, planowana jest za 2 dni, mam cichą nadzieje, że jej nie dostane! Dziękuje wam za odpowiedzi!
@magda9104 dlatego musiałam pod skosem zrobić bo inaczej też nie było widaćzdrówka dla Ciebie i dzieciaczkówJa to miałam tak blada, że nie dalo się telefonem uchwycić, w obu przypadkach, w dzień okresu równo 28 dc. I mam 4.5 latka i 3 miesieczniaka.