Podobne tematy
- Luizka88
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 5jest ciążaIle beta
Wynik ujemny ciąży nie maHej dziewczyny!
Czy coś jest nie tak z tym wynikiem? Zawsze widziałam inaczej przedstawiany wynik i nie wiem, czy robić jeszcze raz czy jak.
Zobacz załącznik 1591938
Już na innym wątku dziewczyny Ci odpisały. Beta jest ujemna, wyklucza ciążę. Beta jest pozytywna powyżej 5.Hej dziewczyny!
Czy coś jest nie tak z tym wynikiem? Zawsze widziałam inaczej przedstawiany wynik i nie wiem, czy robić jeszcze raz czy jak.
Zobacz załącznik 1591938
Zrób w dniu spodziewanej @Hej dziewczyny zrobilam bete dzis i wyszła<0.10 i jestem 8 dni przed okresem czy jest szansa ze wzrosnie???
Skoro beta wyszła ujemna to jakim cudem test miałby być pozytywny?Wiem ze się nie rozbiera testów itp ale mnie korcilo. Znalazłam jeden i o to co wyszlo robilam pol godz temuZobacz załącznik 1600348