reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik beta

Hej Kochane. Dziś dzień spodziewanej miesiączki. 29 dzień cyklu. Lecz 2 dni temu pojawiło się lekkie brązowe plamienie. Dziś już go nie ma. Za to jest sporo rzadkiego śluzu. Zawroty głowy i napady gorąca. Ostatnie 3 noce budziłam się cała mokra. Pobolewa mnie podbrzusza i lewy jajnik.
Poprzedni cykl miałam 25 dniowy. Temperatura 36.7
Myślicie, że może być to niedobór progesteronu?

Według ostatniej miesiączki to 5 tydzień
To w końcu miałaś wtedy okres czy go nie miałaś? 8.12 twierdziłaś, że nie miałaś. Więc ciąża może być starsza.

reklama
Jeśli miałaś tylko plamienie to warto iść zobaczyć, czy ciąża rozwija się prawidłowo. Jeśli bedzie dobrze to lekarz zrobi ci usg i wydrukuje zdjęcie i pokazesz partnerowi. A następnym razem pójdziecie razem.

To w końcu miałaś wtedy okres czy go nie miałaś? 8.12 twierdziłaś, że nie miałaś. Więc ciąża może być starsza.

Pisząc tamto zapytanie 8.12 nie było go jeszcze. Późnym wieczorem go dostałam i trwał 6 dni.

Ale 26.01.2023 dalej będzie przed 10tc 🤷‍♀️ więc dyskusja jest bezzasadna.
Przy takiej becie ja bym się zapisała na pierwszą wolną wizytę - nie dla benefitów, a dla własnego zdrowia.

reklama
Do góry