reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wylezane cuda 2016

reklama
Ali trzymam kciuki za poprawę. Ja jak mala bolal brzuch na poczatku to dawalam Biogaje i Espumisan 100 i pomogło.

Moja tez łysol, czekam już z niecierpliwoscia na włosy ale pewnie jeszcze troche sobie poczekam.

Ziemniaczek idź do lekarza, nie zwlekaj. U mnie tez byl przykry zapach i sie okazalo ze szwy zamiast się rozpuszczac to zaczęły gnic i musieli mi je wyjąć.

Dziewczyny a jakie macie metody na usypianie? Moja na poczatku odplywala przy jedzeniu i teraz nie umie sama usypiac tylko przy cycu lub na rekach, a smoka nie chce.

n59y6iye227k1jnm.png

Ali trzymam kciuki za poprawę. Ja jak mala bolal brzuch na poczatku to dawalam Biogaje i Espumisan 100 i pomogło.

Moja tez łysol, czekam już z niecierpliwoscia na włosy ale pewnie jeszcze troche sobie poczekam.

Ziemniaczek idź do lekarza, nie zwlekaj. U mnie tez byl przykry zapach i sie okazalo ze szwy zamiast się rozpuszczac to zaczęły gnic i musieli mi je wyjąć.

Dziewczyny a jakie macie metody na usypianie? Moja na poczatku odplywala przy jedzeniu i teraz nie umie sama usypiac tylko przy cycu lub na rekach, a smoka nie chce.

n59y6iye227k1jnm.png
Dordaw mój tez zasypia głównie przy jedzeniu no chyba ze jest mega śpiący to zaśnie w wozeczku, a o smoczku mogę zapomnieć ;)

A jest tu jakiś dzidziolek starszy od mojego? (6 mcy)

U nas przy zasypianiu pomaga jeszcze szumiś :) sam od siebie zasypia w sumie tylko na brzuszku. Wczoraj zasnął całkiem sam ale był bardzo zmęczony wyprawa do lekarza.
Właśnie biogaie mam podawać zobaczymy co da.

Dzięki nafoczka, nie słyszałam wcześniej o czymś takim :) mam jeszcze śpiworki do spania ale Krzyś lubi być bardziej opatulony.

Uważajcie na szumisia, bo Mój Mały zaczął się uzależniać od suszarki. Usypialam go tak przez 2-3 tyg, bo myślalam że ma kolki i masowalam mu brzuszek ciepłem i później był problem. Włączyłam mu suszarke- cisza, wyłączyłam- płacz, znów włączyłam - cisza. Jakieś 3 dni były problemy i krzyk, ale odzwyczaił się od szumu, teraz usypia przy cycku albo jak go bujamy w wózku, suszarki już nie uzywam w ogóle.

My włączamy szumisia jak mały się przebudza w nocy. Wcześniej korzystaliśmy z niego częściej ale na szczęście nie było problemów z "odstawieniem".

reklama
My włączamy szumisia jak mały się przebudza w nocy. Wcześniej korzystaliśmy z niego częściej ale na szczęście nie było problemów z "odstawieniem".
Wygląda to mniej wiecej tak
20161215_185902.jpg
Coś jak śpiworek ale na dłużej służy
Dopóki dziecko spi w lozeczku i nie rozkopuje. Przetestowałem juz na starszym

Załączniki

• 20161215_185902.jpg
    20161215_185902.jpg
    378,5 KB · Wyświetleń: 57
Do góry