reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Ali trzymam kciuki za poprawę. Ja jak mala bolal brzuch na poczatku to dawalam Biogaje i Espumisan 100 i pomogło.
Moja tez łysol, czekam już z niecierpliwoscia na włosy ale pewnie jeszcze troche sobie poczekam.
Ziemniaczek idź do lekarza, nie zwlekaj. U mnie tez byl przykry zapach i sie okazalo ze szwy zamiast się rozpuszczac to zaczęły gnic i musieli mi je wyjąć.
Dziewczyny a jakie macie metody na usypianie? Moja na poczatku odplywala przy jedzeniu i teraz nie umie sama usypiac tylko przy cycu lub na rekach, a smoka nie chce.
Moja tez łysol, czekam już z niecierpliwoscia na włosy ale pewnie jeszcze troche sobie poczekam.
Ziemniaczek idź do lekarza, nie zwlekaj. U mnie tez byl przykry zapach i sie okazalo ze szwy zamiast się rozpuszczac to zaczęły gnic i musieli mi je wyjąć.
Dziewczyny a jakie macie metody na usypianie? Moja na poczatku odplywala przy jedzeniu i teraz nie umie sama usypiac tylko przy cycu lub na rekach, a smoka nie chce.
Dordaw mój tez zasypia głównie przy jedzeniu no chyba ze jest mega śpiący to zaśnie w wozeczku, a o smoczku mogę zapomniećAli trzymam kciuki za poprawę. Ja jak mala bolal brzuch na poczatku to dawalam Biogaje i Espumisan 100 i pomogło.
A jest tu jakiś dzidziolek starszy od mojego? (6 mcy)
Uważajcie na szumisia, bo Mój Mały zaczął się uzależniać od suszarki. Usypialam go tak przez 2-3 tyg, bo myślalam że ma kolki i masowalam mu brzuszek ciepłem i później był problem. Włączyłam mu suszarke- cisza, wyłączyłam- płacz, znów włączyłam - cisza. Jakieś 3 dni były problemy i krzyk, ale odzwyczaił się od szumu, teraz usypia przy cycku albo jak go bujamy w wózku, suszarki już nie uzywam w ogóle.
reklama
Załączniki
Podziel się: