reklama
Torunianka93
Fanka BB :)
Ano właśnie nie mam terminu. Dokarmiam synka z piersi a z ostatniego okresu wyszedłby jakiś 9 tc ale na usg o wiele wcześniej, więc termin na kolejnej wizycie mam mieć ustalony. Najpewniej styczeń.. chociaż Kostek się też pchał na świat i to będzie prawdopodobnie cesarka po cesarce więc może koniec grudnia.
Dordaw
Hej Dziewczyny! Co tam u Was? Nie wyskakiwaly mi powiadomienia ze pisalyscie :/
Moja Maja ostatnio mocno marudna i gorzej z usypianiem. Jak ja wkladam do wozka lub fotelika samochodowego to zaraz chce wyjsc wiec mam pod gorke na spacerach. Ostatnio musialam ja niesc na rekach do domu. Wyszly nam w ostatnich dniach dwie gorne jedynki wiec mamy juz 4 zeby Dzis bylismy na bilansie i kontroli u neurologa, wszystko ok. Maja jeszcze nie raczkuje na calego ale juz wie jak to robic bo kilka krokow przejdzie bez problemu ale po chwili laduje na brzuchu i pelza. Teraz ma faze na stanie i zachowuje sie jakby nic innego ja nie interesowalo oprocz tego zeby sie podniesc.
Wow Torunianka, podziwiam i gratuluje! i w ogole witamy w naszym gronie
Ja mialam ostatnio sen, a wlasciwie to koszmar, ze jestem w ciazy i poczulam mega ulge jak sie obudzilam. To pewnie taki uraz po tym lezeniu i stresie. Ja nie wiem czy kiedys zdobede sie na odwage i zaplanuje drugie dziecko.
Moja Maja ostatnio mocno marudna i gorzej z usypianiem. Jak ja wkladam do wozka lub fotelika samochodowego to zaraz chce wyjsc wiec mam pod gorke na spacerach. Ostatnio musialam ja niesc na rekach do domu. Wyszly nam w ostatnich dniach dwie gorne jedynki wiec mamy juz 4 zeby Dzis bylismy na bilansie i kontroli u neurologa, wszystko ok. Maja jeszcze nie raczkuje na calego ale juz wie jak to robic bo kilka krokow przejdzie bez problemu ale po chwili laduje na brzuchu i pelza. Teraz ma faze na stanie i zachowuje sie jakby nic innego ja nie interesowalo oprocz tego zeby sie podniesc.
Wow Torunianka, podziwiam i gratuluje! i w ogole witamy w naszym gronie
Ja mialam ostatnio sen, a wlasciwie to koszmar, ze jestem w ciazy i poczulam mega ulge jak sie obudzilam. To pewnie taki uraz po tym lezeniu i stresie. Ja nie wiem czy kiedys zdobede sie na odwage i zaplanuje drugie dziecko.
Hej @Dordaw u nas coraz lepiej. W końcu ciepło. Młody na podwórku jest taki grzeczny jakby go nie było a ja sobie grzadki robie, kostkę czyszcze, ogródek plewie i takie tam. On siedzi i patrzy a to w domu nadrabia. Musze go pilnować bo juz dobrze wstaje i jak raczkuje, a raczej tak jak u ciebie chwilkę raczkuje a potem pełza to zaraz przy czymś stoi wiec wole podwórko i tylko za raczki chodzić by chcial ♡ a zębów mamy niezmiennie 6
Cześć dziewczyny
Nafoczka ciekawe co mu się tak podoba na dworze My też siedzimy na dworze, ale jak coś robię to muszę dać mu chrupka, albo cały czas śpiewać.
Dordaw lada moment i będzie raczkowała. Mikołaj też się nie bawi tylko przy wszystkim chce stawać.
U Nas tylko 2 zęby, czekamy na kolejne
Nafoczka ciekawe co mu się tak podoba na dworze My też siedzimy na dworze, ale jak coś robię to muszę dać mu chrupka, albo cały czas śpiewać.
Dordaw lada moment i będzie raczkowała. Mikołaj też się nie bawi tylko przy wszystkim chce stawać.
U Nas tylko 2 zęby, czekamy na kolejne
Torunianka93
Dordaw u nas to bardziej wpadka ale hmm jak się człowiek nie zabezpiecza to się liczy z tym że będzie maluch myśleliśmy e troszkę później się uda ale nie żałujemy. Chociaż 3 wolałabym zrobić po przerwie.
Ło nafoczka dużo ząbków nam trzeci wychodzi. No i bardzo chce usiąść a sam nie daje rady, chociaż stać to próbuje ruptac i podskakuje żaba jedną xD
Hope i całe szczęście, lepiej żeby miał zdrowe ząbki. Ja przechodzę teraz kolejne ząbkowanie i jest ciężko. Ale jak w końcu się uda uśpić to...
Ło nafoczka dużo ząbków nam trzeci wychodzi. No i bardzo chce usiąść a sam nie daje rady, chociaż stać to próbuje ruptac i podskakuje żaba jedną xD
Hope i całe szczęście, lepiej żeby miał zdrowe ząbki. Ja przechodzę teraz kolejne ząbkowanie i jest ciężko. Ale jak w końcu się uda uśpić to...
Jakie cudo :* ♡Dordaw u nas to bardziej wpadka ale hmm jak się człowiek nie zabezpiecza to się liczy z tym że będzie maluch myśleliśmy e troszkę później się uda ale nie żałujemy. Chociaż 3 wolałabym zrobić po przerwie.
U nas kolejna sztuka to czołganie (do raczkowania za ciężka pupa ) pochodzenie do łóżka, wstawanie i... wchodzenie na łóżko wow
Torunianka93
My możemy raczkować jak jest głód i widzi mleko
Torunianka93
Co robić jak ten mały chłop podczas przebierania pieluchy się dotyka i przeszkadza w ubieraniu ale i tak głupio ,niby mały nieświadomy a robi coś takiego i jak oduczyć.
reklama
Podziel się: