reklama
Rozwiązanie
Hej,
Mam prośbę, czy ktoś mógłby pomoc mi zinterpretować ten wykres ? @ była 19.08 ostatnio cykle trwają koło 30 dni. Starałam się mierzyć zaraz po przebudzeniu, mniej więcej o tej samej porze.
Zobacz załącznik 1020603
Z góry dziękuje
Według mnie nie było owulacji. Nie ma spełnionych warunkow
DokładnieProponuję przy nastepnym cyklu w pochwie.
W jamie ustnej są rożne pomiary nawet jesli mierzysz po tej samej stronie lekko się przesunienie itp i zaburzają caly wykres.
Jesli nie masz to zakup termometr owulacyjny jest bardziej wygodniejszy do pomiaru .
reklama
Termometr mam taki. Mogę zmierzyć po wstaniu w łazience ? Czy koniecznie należy bez wstaniem to zrobić ?Proponuję przy nastepnym cyklu w pochwie.
W jamie ustnej są rożne pomiary nawet jesli mierzysz po tej samej stronie lekko się przesunienie itp i zaburzają caly wykres.
Jesli nie masz to zakup termometr owulacyjny jest bardziej wygodniejszy do pomiaru .
Martita8904
Zaangażowana w BB
Absolutnie nie.Termometr mam taki. Mogę zmierzyć po wstaniu w łazience ? Czy koniecznie należy bez wstaniem to zrobić ?
Tylko i wyłacznie w lozku
To dość krępujące w sumieAbsolutnie nie.
Tylko i wyłacznie w lozku
Martita8904
Zaangażowana w BB
Dlaczego ? Przecież starasz się o dziecko z partnetem... nie powinnas sie wstydzic. Wszystko jest do przejsciaTo dość krępujące w sumie
Jesli sie krepujesz to pod koldra . Nawet nie musi tego widziec.
Niestety ale takie są zalecenia i trzeba sie tego trzymac bo inaczej bedziesz miec takie wykresy jak Tobie wyszedl. A jak wczesniej pisalas z punktu medycznego jest z Toba wszystko w porzadku to i wykres powinen być idealny
A jaka aplikacje używasz z tym wykresem?Dlaczego ? Przecież starasz się o dziecko z partnetem... nie powinnas sie wstydzic. Wszystko jest do przejscia
Jesli sie krepujesz to pod koldra . Nawet nie musi tego widziec.
Niestety ale takie są zalecenia i trzeba sie tego trzymac bo inaczej bedziesz miec takie wykresy jak Tobie wyszedl. A jak wczesniej pisalas z punktu medycznego jest z Toba wszystko w porzadku to i wykres powinen być idealny
Martita8904
Zaangażowana w BB
W kazdej aplikacji sa wykresy.A jaka aplikacje używasz z tym wykresem?
Flo i Moj kalendarzyk
Dziękuje. Będę próbować. Bo już i zmieniłam lekarza i miałam monitoring i badania robiłam które wg lekarza są Ok, i mój partner robił badania które wyszły średnio ale przeszedł na dietę i bierze fertilman suplement .... w październiku powtórzymy badania jak się nie uda
A dodajesz 0.1 jak mierzysz godzinę później czy odejmujesz ?W kazdej aplikacji sa wykresy.
Flo i Moj kalendarzyk
reklama
Martita8904
Zaangażowana w BB
0.1 -1 godz pozniej odejmujemyA dodajesz 0.1 jak mierzysz godzinę później czy odejmujesz ?
0.1- 1 godz wczesniej dodajemy