reklama
mb89
Fanka BB :)
Ag-Krk piękne dzieciątko jeszcze raz gratulacje!!!
Oregano dla Was również
Oregano dla Was również
marka1307
mama aniołka Michałka
hej dziewczyny, ja urodzilam 13 listopada, Zuzia jeszcze w szpitalu w Krakowie , urodzila sie 2650 i 50 cm dostala 10 punktow, ale po porodzie 3 godziny zaczely sie problemy z oddychaniem , jakas infekcja pluc , jezeli wyniki beda ok to Zuzia wyjdzie wtorek , sroda.
Pieknaszyszunia
marka bedzie wszystko dobrze, zobaczysz, a mala pewnie silną babeczką jest!!
Gratulacje dla Was.
Gratulacje dla Was.
MARKA - GRATULUJE!!!!! trzymam mocno kciuki za Zuzie :**
ahh jak milo sie wchodzi rano i czyta wiesci o kolejnym Maluszku
lezka sie w oku kreci...
zycze milej Niedzieli
no i juz jutro nasze kolejne 3 kobietki beda mialy swoje skarby przy sobie..ahhh
ahh jak milo sie wchodzi rano i czyta wiesci o kolejnym Maluszku
lezka sie w oku kreci...
zycze milej Niedzieli
no i juz jutro nasze kolejne 3 kobietki beda mialy swoje skarby przy sobie..ahhh
smutnamama
Marka ogromne gratulacje i oby mala dolaczyla do ciebie jak najszybciej,
reklama
mamaktosia
Marka ! Gratulacje ogromne !
Codziennie milej zaglądać na forum ! fajnie z rana przeczytać że jakiś dzieciaczek się wykluł !
Ag - krk - sorki że tutaj , ale jak chciałamna gratulacyjnym napisać tomi klawiatura nie działała Staś bossssssski ! dawno takiego ślicznego noworodkanie widziałam , też się chyba zakochałam ;-)
Codziennie milej zaglądać na forum ! fajnie z rana przeczytać że jakiś dzieciaczek się wykluł !
Ag - krk - sorki że tutaj , ale jak chciałamna gratulacyjnym napisać tomi klawiatura nie działała Staś bossssssski ! dawno takiego ślicznego noworodkanie widziałam , też się chyba zakochałam ;-)