Cześc dziewczyny. Jestem w 25 tygodniu ciąży. Za tydzień niedaleko nas odbywa się festyn/festiwal muzyczny. Na takim festynie jak wiadomo będzie dosc glosna muzyka, tłum ludzi itd. Jezdzimy tam z mezem kazdego roku, ale wiadomo, że dla mojej kochanej dzidzi odpuszcze wszystko co mogłoby jej zaszkodzic. Jak myślicie, czy taki hałas mógłby źle na nią wpłynąc? Oczywiście nie wyglądałoby to tak, ze bede się przeciskac w tłumie ludzi. Są tam miejsca na trawie gdzie można rozłożyc kocyk czy też ławki na uboczu, żeby usiąsc w "miarę spokojnym miejscu". Jak uważacie? Mogę sobie na coś takiego pozwolic? Czy to zbyt duży hałas dla dzidzi?
reklama
Niby nic nie powinno się stac a jednak panikuje. :-) Może dlatego, że to moje pierwsze dziecko i w sumie od początku ciąży rezygnuję prawie ze wszystkiego. Kilka miesięcy zbierałam się do pofarbowania odrostów.. Więc tak jak mówię to dla mnie strach o dzidzie i ciężko zdecydowac Tym bardziej, że czasami jak puszczę głośniej muzykę w domu to mi szaleje w brzuszku. Zastanawiam się wtedy, czy jej się podoba czy może jednak się denerwuje i boi. Ciężko mi to rozgryźc. :-)
pahero
Aktywna w BB
jak tylko dobrze sie czujesz to idź! ja mniej wiecej w tym samym czasie, albo nawet trochę później jeszcze też byłam na takim festiwalu, ne pchałam sie pod scene, staliśmy tam gdzie jest w miare luźno a znajomi i chłop obstawili mnie wokół i osłaniali brzuch, żeby ktoś mnie nie popchnął albo łokcia w dzidzie nie wsadził tam nie było gdzie usiasc, wiec stałam całe 5h
co prawda w kolejce do wejścia usłyszałam komentarz jakichs pań 'nie pierwszej młodośći', które nie mogły zrozumiec, jk można isc w ciazy na koncert ale zaraz usłyszalam równiez drugi komentarz, kogoś innego, że co to za problem, ciężarówka też chce sie pobawić
także idź i baw sie dobrze
co prawda w kolejce do wejścia usłyszałam komentarz jakichs pań 'nie pierwszej młodośći', które nie mogły zrozumiec, jk można isc w ciazy na koncert ale zaraz usłyszalam równiez drugi komentarz, kogoś innego, że co to za problem, ciężarówka też chce sie pobawić
także idź i baw sie dobrze
reklama
Też jestem w 5 miesiącu i byłam niedawno na festiwalu, jeśli się dobrze czujesz to korzystaj
Podziel się: