reklama
Byłam w 5 miesiącu we włoskich Alpach, mąż na nartach, ja spacery i książka na szczycie. Wjeżdżałam kolejką na ponad 2000 metrów i tam spędzałam całe dnie. Było rewelacyjnie. Podróż też bez problemu, pomimo że to ok. 1200 km w jedną stronę. Dlatego tym bardziej polecam Zakopane.
Co sądzicie o wyjeździe w góry w zime, Zakopane? Jeśli mieszkam na nizinach. Jestem w drugim trymestrze, z ciśnieniem nie mam problemu. Niedawno było gorzej ze smogiem, ale czytałam że sie polepszyło, że przeszło z Polski.
Smog nie "przejdzie z Polski", bo my go w Polsce na bieżąco produkujemy . Jest go mniej lub więcej, ale on jest. Niestety w górach, w dolinach może być kiepsko, choć przyznaję, że mnie też kuszą tatry zimą.
W górach raczej nie ma smogu.Smog pojawia się na dole w dolinach. Jak w Krakowie (który leży w niecce pomiędzy górami). Nie musisz się martwic tym ,że powietrze w Zakopanem będzie złe bo zimą zwykle nie jest tak strasznie jak się mówi.
Dla swojej wygody jednak polecałabym zabukować sobie własne mieszkanie a własność. Taka opcja jest na przykład na stronie Sun&Snow. Będziecie mieli własną kuchnię, no i przestrzeni również jest więcej niż w pokoju hotelowym
Dla swojej wygody jednak polecałabym zabukować sobie własne mieszkanie a własność. Taka opcja jest na przykład na stronie Sun&Snow. Będziecie mieli własną kuchnię, no i przestrzeni również jest więcej niż w pokoju hotelowym
zoyadlu
Zaciekawiona BB
Pierwsze słyszę o nich, może dlatego że dotąd zwykle wszyscy jeździliśmy z rainbow Link do: Biuro podróży Rainbow - wycieczki objazdowe, wczasy za granicą i promocje last minute. i raczej nie zmienimy biuro bo to chyba jedno z niewielu pewnych biur turystycznych jakie zostały
reklama
Podziel się: