I jak sytuacja się rozwiązała? Jestem w podobnej sytuacji. Wkladka mi się zabarwiła, a lekarze mówią że wszystko w porządku, ilość wod prawidlowa. Ja mam tez wysokie ph moczu, bo 6 a te testy podobno wykrywaja od ph6,5.I już od miesiąca mam takie wodniste uplawy. Lekarz nowi że jakby mi ciekły wody to przez miesiąc to już byłoby widać to na usg że ich ubywa. Ciekawa jestem jak było u CiebieCześć Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała wkładki Amnio Check? Jeśli tak, to czy jak faktycznie wypływały Wam wody płodowe to były taki duże plamy niebieskiego czy tylko delikatne małe plamki wielkości małego paznokcia?
Jestem w 26 tc i czasami nawet nie wiem kiedy pojawiaja się wilgotne plamy na bieliźnie. Trudno mi ocenić czy to mocz czy mogą być wody płodowe. Bo nie czuję samego wycieku. Postanowiłam kupić wspomniane wyżej wkładki. Pojawiły się delikatne przebarwienia po kilku godzinach noszenia. Są jasno niebieskie i małe. Zastanawiam się czy po prostu nie jest to efekt długiego noszenia wkładki czy może świadczyć o wycieku.
Jakie lekarz jest w stanie zrobić badanie potwierdzające czy następuje jakiś mały wyciek? Jak to u Was wyglądało?