reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wybór moderatorów - zgłaszanie kandydatów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To ja też jestem za Olgą i Kakaroliną. Trzecia niech będzie Dorotak, jeśli nadal podtrzymuje swoje zgłoszenie :-)

Niech zapanuje ład i harmonia :-D

Olga dobrze by było dołączyć do tego wątku ankietę z kandydatkami, na które można by było oddać głosy, było by wszystko widać, ale to tylko taka moja propozycja.
Dzięki za poparcie mnie, nie uchylam się, jeśli będzie taka potrzeba mogę być.
Póki jest dość aktywnie i tak będzie do końca ciąży, ale z doświadczenia wiem, że po porodzie będzie trochę spokojniej, będziemy zmuszone poświęcić więcej czasu i energii naszym pociechom :tak:

Wydaje mi się że była jeszcze jedna kandydatka, tylko mi umknęło, może się ujawni :confused:

no to też tak napisałam na początku, że to jest temat w którym mają się zgłaszać kandydatki, a jak będzie już kilka to zrobimy właściwe głosowanie :)

a że dziewczyny już głosują... no hmm :p może niedokładnie doczytały pierwszy post ;)

ok, podsumowując: mamy na razie trzy kandydatki: ja, kakakarolina i dorotak.
zgłaszano też kruszki, ale niech ona sama się wypowie czy chce kandydować czy nie :)

i uwaga: NA RAZIE NIE GŁOSUJEMY. Prosimy dopisywać się jeśli któraś jeszcze reflektuje :)

popieram wszystkie kandydatury
akurat wszystkie trzy dziewczyny są tu tak często, że każda potrafi je od razu skojarzyć
no i są na bierząco z życiem naszego forum ;-)

na dobrą sprawę, to wszystkie możemy pomóc w moderowaniu
wystarczy wysłać info do moda, co przydałoby się zmienić, co gdzie przesunąć, albo skasować -
i już praca ułatwiona ;-)

tylko muszą być tu aktywni moderatorzy...
więc trzymam kciuki, żeby się udało całą akcję pomyślnie przeprowadzić!!!

reklama
no hej tam dziewczynki
pamietajcie ze generalnie nie zmieni sie wiele w naszym sensie i bycie forumowym :)
chodzi o utrzymanie porzadku, jestem adminem i moderatorem na innym forum, ale tam to trzeba pilnowac slownictwa itd. my jestesmy grzeczne i generalnie to chodzi tylko o smietnistko ktore tworzymy :) mamy jeszcze ze 40godzin na kandydatury wiec zobaczymy co to sie nam tu urodzi ;)
mi jest milo ze mnie zgloszono :) dziekuje :) dziewczyny czekamy a Olga napisalas do GORY? ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry