reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wybór moderatora :-)

Wątek zamknięty czyli prywatny jest tylko dla zaproszonych osób , nikt kto nie otrzymał zaproszenia nie moze wejsc w niego i nie widzi co piszemy czy co wrzucamy, dla osob z zewnatrz jest niedostepny. Wyglada troszke inaczej niz ogolny bo chociazby suwaczków nie widac, ale mozna tam pisac rozne rzeczy ktorych tutaj sie ktos wstydzi na przyklad albo wstawic fotke i nikt oprocz nas widziec ich nie bedzie.

reklama
Ja też jestem za Marzenix i Olcią.

Ja udzielam się na zamkniętym wątku dla mam z grudnia 2009 i u nas za bardzo się nie różni od otwartego, suwaczki widać.

Lanja, bo to jest normalny zamknięty:tak:Pewnie wchodzisz przez album rodzinny albo cos takiego.. A Marzeniaxx pisze chyba o tej grupie:-) jak się nie myle.. Ja też jestem na jednym zamkniętym i u nas jest identycznie jak tu tyle, że dla wybranych..

ok ok :D to ja już z MArzenix się zgadamy na Privie co i jak i jak coś ustalimy damy znać:):D

Mały zamęt zrobiłam o w tej Grupie zamkniętej nie da się dodawać zdjęć :|

Ostatnia edycja:
to wypowiem się i ja, nie wiem czy nie za późno? :-p
co do zamkniętego, jestem za :tak:
a moderator- kto ma siłę i chęci :tak: jak Marzenix i Ola chcą to jak najbardziej jestem za ;-)

reklama
Dziewczyny w związku z tym że przypadek losowy odcial mnie od neta i niespodziewanie nie moge nic poradzic wnosze o ustalenie dodatkowego moderatora. Za niedlugo rowniez sie przeprowadzam wiec tez moge miec problemy z netem. Nie chce was zostawiac ze tak powiem bez opieki, bo z tego co widze to olcia tez rzadko sie pojawia. A wątek trzea pilnowac i kontrolowac mimo wszystko.
Wiec zeby tak sytuacja sie nie powtorzyla ze ja znikam bo musze a wy zistajecie bez opieki, prosze wybierzcie jeszcze jednego moderatora ktory jest czesto i moze o was zadbac.:tak:

Ja proponuje Magde z uk, Ade lub Aninek- z tego co widze to s a najczesciej, dajcie swoje typy, a moze ktoras sama chetna sie zglosi???

Do góry