reklama
E
Ewcia81
Gość
Mój synek ma 6,5 miesiąca i nie ma ząbków.Ale zjada swoje rączki strasznie i czasami płacze bez powodu.A to chyba na ząbki.
Jak byłam u lekarza jak mały miał 3 miesiące to lekarz mi powiedział, że ząbki mu idą, ale coś ich jeszcze nie ma.Ale czekam wytrwale na te pierwsze zęby.Stosuje calgel jest bardzo dobry, kosztuje 14 zł.
Pozdrawiam.
Jak byłam u lekarza jak mały miał 3 miesiące to lekarz mi powiedział, że ząbki mu idą, ale coś ich jeszcze nie ma.Ale czekam wytrwale na te pierwsze zęby.Stosuje calgel jest bardzo dobry, kosztuje 14 zł.
Pozdrawiam.
U mnie było identycznie tylko zaczeło sie to w 2 miesiacu i moja pediatra odrazu mi powiedziała że nie mam liczyć jeszcze na ząbalki tylko poczekać tak do 6 miesiaca. Ale kazała mi smarować żelem dziąsełka bo on rozluźnia je troche i to sprawi dziecku ulge.
Ząbki wyszły nam dopiero teraz czyli po ukończeniu 5 miesiąca. Każde dzieciątko jest inne i każdemy wychodzą inaczej, ja miałam ząbki w wieku 2 miesięcy, z resztą Martyna na tym forum mówi że jej dzidzia w wieku 2 miesięcy juz miała ząbki więc to jest niestety zależne od dziecka i tak naprawdę to tylko nasze dzieciaczki wiedzą kiedy wyjdą im ząbki
Ząbki wyszły nam dopiero teraz czyli po ukończeniu 5 miesiąca. Każde dzieciątko jest inne i każdemy wychodzą inaczej, ja miałam ząbki w wieku 2 miesięcy, z resztą Martyna na tym forum mówi że jej dzidzia w wieku 2 miesięcy juz miała ząbki więc to jest niestety zależne od dziecka i tak naprawdę to tylko nasze dzieciaczki wiedzą kiedy wyjdą im ząbki
Konrad-syn Martyny urodził sie juz z zabkami,bidulek.Niewspomne o Martynie i jej pogryzionej mleczarni .Moja Kinga tez je swoje łapki ale najb. lubi"gryźć"mojego kciuka.
Mam nadzieje ze zabki wyjda jej jak najpóźniej,moze wtedy beda mocniejsze? no i wtedy moje piersi niebeda za szybko "zmasakrowane"bo chciałabym jak najdłuej karmic małą.
A abstrachujac od tematu-macie juz "duże"dziciaczki,wiec wiecie pewnie kiedy zmienia sie kolor oczek,jak było u waszych pociech?
Mam nadzieje ze zabki wyjda jej jak najpóźniej,moze wtedy beda mocniejsze? no i wtedy moje piersi niebeda za szybko "zmasakrowane"bo chciałabym jak najdłuej karmic małą.
A abstrachujac od tematu-macie juz "duże"dziciaczki,wiec wiecie pewnie kiedy zmienia sie kolor oczek,jak było u waszych pociech?
wiecie co dziewczyny? ząbki ząbkami ale moja dzidzia to mnie wczoraj tak umeczyła że ledwo na nogach stałam. Płakała cały czas i cały dzień nie spała. Oj ja biedna. a w dodatku złapał mnie katar mam taki nos zapchany że nic sie tamtędy nie przeciśnie i jeszcze na dodatek gardło mnie boli. Dobrze że przynajmniej Julka wczorajszy dzień odsypia.
reklama
Podziel się: