reklama
evelinka
Fanka BB :)
Dziewczyny,może już było o tym pisane,ale kiedy powinno się iść z dzieckiem na pierwszą wizytę u stomatologa?
evelinka
Fanka BB :)
shoomna_a,dwa miesiące temu u mnie było to samo.U lekarza powiedzieli,że to ząbki,a okazało sie,że Domi przechodził trzydniówkę.Rzeczywiście przy ząbkowaniu nie powinno być wysokiej temperatury.Nie przegrzewaj małej i spróbuj jej robić chłodne okłady(z moim co prawda to nie wchodziło w grę ).
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kurcze u nas tez było najpierw 38 a potem nawet 39,5 byłam u lekarza i kazali zrobic badania bo ic poza tym jej nie dolega ząbki owszem ida ale też właśnie nie ma aż takiej temperatury przynich, ja mam nadzieję że to trzydnówka ale kazali mi porobic badania na mocz i do laryngologa
Nikos
Mama Kuby i Leny
U nas jak było 7 ząbków tak nic nowego się nie pojawia.
Czekamy już 3 miesiące i jak zastój tak zastój.
Tak się cieszyłam, że szybko idzie a tu...
Mam tylko nadzieję, że przy następnych obejdzie się bez większych problemów.
Pozdrawiamy
Czekamy już 3 miesiące i jak zastój tak zastój.
Tak się cieszyłam, że szybko idzie a tu...
Mam tylko nadzieję, że przy następnych obejdzie się bez większych problemów.
Pozdrawiamy
reklama
witam!
mozecie mi powiedziec ktore zabki przy wyrastaniu dla dziecka sa bardziej bolesne te pierwsze czy moze te tylnie?
moja olivka nie ma jeszcze ani jednego ,ale ostatnio jest nie do wytrzymania,najgorzej jest wieczorem przed samym spaniem,normalnie nerwicy sie mozna nabawic.
mozecie mi powiedziec ktore zabki przy wyrastaniu dla dziecka sa bardziej bolesne te pierwsze czy moze te tylnie?
moja olivka nie ma jeszcze ani jednego ,ale ostatnio jest nie do wytrzymania,najgorzej jest wieczorem przed samym spaniem,normalnie nerwicy sie mozna nabawic.
Podziel się: