reklama
vive
Fanka BB :)
Co do Lidla, to byłam i faktycznie jest teraz dużo fajnych rzeczy, zwłaszcza dla starszych dzieci. Ja kupiłam dwie piżamki każda za 17,99, rajstopki za 7,77, buistonosz do karmienia za 18 zł i takie fajne skarpetki z podbiciem silikonowym za 9,99!!! Polecam szczególnie te skarpetki, ponieważ takie same sterntalera kosztują 27 zł.
Delfin_ONA
Fanka BB :)
mi się te rajstopy bardzo podobają nie wiem jak wyglądają w rzeczywistości ,może się dzisiaj wybiorę wieczorkiem jak czasowo się wyrobie
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
a my łózeczko też już wybraliśmy - co prawda my chcemy takie turystyczne ale w końcu udało nam się znaleźć wymarzone Esprit Alu Travel ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC (1235527524) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo łądne łóżeczko - my też kupujemy turystyczne - przy starszej córci mielismy oba i doszlismy do wniosku ze turystyczne bardziej nam odpowiada
o takie
PREZENT LOZECZKO KOJEC KOLYSKA +GRATIS+ PRZEWIJAK (1234499588) - Aukcje internetowe Allegro
kolor bordowo- różowy
carolin - ja też wyparzałam butelki ale przelanie gorąco wodą a gotowanie/sterylizowanie to tez nie to samo Poza tym wiadomo ze trzeba i nawet od czasy do czasy wygotować, ale ja pisałam raczej o robieniu tego po każdym posiłku co uważam za gruba przesadę
Dlatego tez nie kupuje sterylizatora
A powiedzcie mi kupujecie monitor oddechu ??? Ja miałam przy pierwszym dziecku i teraz też kupię - moze i jestem ciut na tym punkcie przewrażliwiona ale koszt do komfortu psychicznego nieporównywalny - poza tym kosztuje on ok 300 zł a sprzredać potem mozna za 200-250 wiec się nawet nie zastanawialismy :-)
jestem zakochana w mebelkach mamama firmy vox,zestaw pook pook to marzenie,cena porażająca,jeszcze nie wiem jak to zrobię,ale będę je mieć,według mnie pasują do pokoju chłopca i dziewczynki.
http://www.ma-ma-ma.pl/
http://www.ma-ma-ma.pl/
Dla mnie osobiście to przesada Fakt są piękne, może stymulują rozwój dziecka, ale łóżeczko za 2 tysiące! na kilka miesięcy to przesada ;/ Przecież za cenę łóżeczka można urządzić cały pokoik i jeszcze albo przynajmniej sporą jego część. A i tak wiadomo, że mebelki z czasem trzeba wymienić. Także ja chyba bym się nie zdecydowała na taki zakup... no... chyba, że "miałabym portfel wypchany dolarami" i nie miałabym co z tymi pieniędzmi robić - ale zadłużyć się i brać kredyty na mebelki to dla mnie przesada ;/
Chociaż... SĄ PIĘKNE
Pozdrawiam
Chociaż... SĄ PIĘKNE
Pozdrawiam
reklama
margoz ja chce kupić ale taki malutki przyczepiany do pampersa
Bezprzewodowy Monitor Oddechu Respisense Wys 0 zł (1234883017) - Aukcje internetowe Allegro
Bezprzewodowy Monitor Oddechu Respisense Wys 0 zł (1234883017) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: