reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Elis myslalas ,ze zapomnialam.. :>
Mojej malej Elis,zycze w najblizeszej wiosnie,spodni na gumie,wielkiej koszuli, bo z niej chyba jej brzuszek nie wyrosnie.Gdy spojrzysz jutro na lake,zobaczysz bociana,a on Ci powie, - Oj dopadlem Cie kochana.Nie uciekniesz mu niestety,bo jest szybszy od rakiety.Bedziesz miala brzuszek wielki i nie dlugo w domu dwa rozesmiane babelki.

Oto sa moje zyczenia,przepowiednia dla Ciebie..z fus dzsiaj to wywrozylam........

I jeszce raz zdrowka,szczescia, pomyslnosci:-):-):-)

odwala mi........:rofl2:

Dziękuję jeszcze raz!!!

Katuś, nie uwierzysz, ale łezka mi się w oku zakręciła jak czytałam wierszyk... Kocham Cię za to:-)

460_406460_779.jpg
Dla Moniqi w dniu 18 urodzin moc cieplych zyczen zdrowia i szczescia i spelnienia wszystki marzen - Kasia

Wg n-k dzis maja urodziny Moniqa i Renik:tak:

Drogie Panie!
Wszystkiego najlepszego, duuuzo zdrowia i milosci!:tak:
I spełnienia najskrytszych marzen!:-)

(A jesli n-k klamie, to i tak przyjmijcie zyczenia wszystkiego dobrego. Tak bez powodu...:tak:)

Renik
Najserdeczniejsze 100 LAT !!
:-):-):-)
Dziewczynki jeśli chodzi o mnie to tak, Iwonko masz racje ... urodzinki mam w kwietniu .. dokładnie 11 .. nk kłamie, znaczy ja okłamałam :zawstydzona/y:.. znaczy nieświadomie ... aaa dobra .. chciałam sie pomłodzić troszke :-D .. a na powaznie ... ciagle sie zastanawiałam dlaczego u wszystkich zmienia sie wiek, a u mnie nie ... a ja zamiast 11.04 zaznaczyłam 04.11 :zawstydzona/y: ... a wiecie ile zyczen dostałam na NK :zawstydzona/y: .. oops
ale za zyczenia dziekuje ... bedą na zaś ;-)

reklama
Do góry