reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

KOCHANE LASECZKI
JA TAKZE WRAZ ZE SWOJA RODZINKA SKALADAM WAM ZYCZENIA ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT..
SAMYCH RADOSCI I CHWIL WIELKICH UNIESIEŃ....
NIECH MOC NOWONARODZONEGO....OTULI WAS CIEPLEM MILOSCI:tak:
I OPIEKI ANIOLOW

reklama
Niech te Święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada,
niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie wszędzie,
no i radość wokół będzie!
Mariczka, Agnieszka i Piotr :-)
A tu moja rodzinka... taki mały performance dla śmiechu ;-) :-D
(Z DZWIEKIEM!!!)
ElfYourself™ : Brought to you by OfficeMax

Każdy już czym prędzej bieży,
by dołączyć do pasterzy.
I ja spieszę z życzeniami,
bo nie mogę być tam z wami.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
i niech dobroć wśród Was gości.
I niech Boga wielka moc
na Was spłynie w Świętą Noc.

animweihnachtsglobe1vk8.gif

SPOKOJNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT ŻYCZY IWONA Z RODZINKĄ:tak::tak:

Mamuski i Mamusko nr 1 ;-)oryginalna,znikne pewnie na weekend i zeby o zyczeniach,nie zapomniec chce je zlozyc dzisiaj:-).

Zycze Wam zdrowia,spokoju i usmiechu na twarzy.... reszte dopiszcie sobie wedle wlasnych potrzeb,ja sie pod tym podpisze i bede wierzyc,ze sie spelni.

Katka z rodzinka

Nadziei - by nie opuszczała,
radości - by rozweselała,
miłości - by obrodziła,
dobroci - by zawsze była...
z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzy
Ela z rodzinką

Na zbliżające się świąteczne dni, wielu radosnych chwil w gronie rodzinnym, a w Nowym Roku wiary w lepsze jutro życzy Jola z Rodzinką

Własnie dzisiaj sobie uświadomiłam, że w Boże Narodzenie 2005 roku miałam jedno tylko marzenie, które nie miało sie nigdy spełnic, a w Wigilę roku 2006 moje marzenie spokojnie spało w moich ramionach, życzę wszystkim spełnienia choć jednego takiego marzenia, bo teraz wiem, że marzenia się naprawdę spełniają, no i zdrowia Wam życzę bo to najważniejsze i nie macie pojęcia jak bardzo sie ciesze, że pojawiłyście sie w moim życiu
Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)
Zdrowych,
pogodnych i wesołych
Świat spedzonych w rodzinnym
gronie,
dużo szczęścia i pomyślności w Nowym Roku
wszystkim październikowym mamom i Ich najbliższym
życzy
Ula z rodzinka

reklama
czesc
Kajenko,to do Ciebie te slowa :cool2:

masz urodziny dzisiaj........... cieszysz sie???
zycze Ci zdrowka,szczescia i slodyczy oraz samochodu,pieniedzy 5 workow,duzo gumy do zucia
i usmiechu...

Katka

Do góry