reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

Wszystkiego najlepszego dla Olusia- Milkshake i Szymonka- SyLwIi8009 z okazji ukończenia siódmego miesiąca!!!

reklama
Olusku i Szymonku wszystkiego najlepszego

Szymonku, Paula, Krzysiu, Stasiu, Kubusiu, Dominisiu, Amelko, Olusiu, Adasiu i wszyscy mali jubilaci, których nie wymieniłam wszystkiego najlepszego życzą Kuba i Natalia z mamą i tatą:-D .

Zuzanko i Dawidku
wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszamy ze tak pozno, ale wyjechalismy i nie mielismy kiedy zlozyc zyczen

Najserdeczniejsze zyczenia dla malych 6miesieczniakow : Emilki, Wojtusia, Majeczki, Malgosi, Wiktorka (Ewelinki) i Wiktorka ( Nadii) ... oraz 7 miesieczniakow: corci Sloneczka, Szymonka (Kasi), Pauli, Krzysia i Stasia, Kubusia, Dominisi, Amelki, Olusia, Szymonka (Sylwi), Stasia ( Kasi Irandki), Adasia i Zuzinki
100 Lat dla wszystkich malych Serduszek
:-):-):-):-):-):-)

Dawidek slicznie dziekuje za zyczonka :happy:

reklama
Witam
W związku z tym że nie było mnie przez ostatnie 2 tyg mam zaległości w składaniu życzeń.
Chciałam życzyć wszystkim maluszkom, którym stuknął jeden miesiąc więcej wszystkiego naj, naj, najlepszego. Niech rosną zdrowo.
Buziaczki ode mnie i od Agatki

Przepraszam, że nie wymieniam dzieciaczków z imienia, ale nie sposób tego zrobić mając takie zaległości.

Do góry