reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Przepraszamy ze tak pozno, ale wyjechalismy i nie mielismy kiedy zlozyc zyczen
Najserdeczniejsze zyczenia dla malych 6miesieczniakow : Emilki, Wojtusia, Majeczki, Malgosi, Wiktorka (Ewelinki) i Wiktorka ( Nadii) ... oraz 7 miesieczniakow: corci Sloneczka, Szymonka (Kasi), Pauli, Krzysia i Stasia, Kubusia, Dominisi, Amelki, Olusia, Szymonka (Sylwi), Stasia ( Kasi Irandki), Adasia i Zuzinki
100 Lat dla wszystkich malych Serduszek
:-):-):-):-):-):-)
100 Lat dla wszystkich malych Serduszek
:-):-):-):-):-):-)
Dawidek slicznie dziekuje za zyczonka
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Stas pieknie dziekuje za wszystkie zyczenia i wraz z mama przylacza sie do wszystkich zyczen dla wspanialych jubilatow.
reklama
Witam
W związku z tym że nie było mnie przez ostatnie 2 tyg mam zaległości w składaniu życzeń.
Chciałam życzyć wszystkim maluszkom, którym stuknął jeden miesiąc więcej wszystkiego naj, naj, najlepszego. Niech rosną zdrowo.
Buziaczki ode mnie i od Agatki
Przepraszam, że nie wymieniam dzieciaczków z imienia, ale nie sposób tego zrobić mając takie zaległości.
W związku z tym że nie było mnie przez ostatnie 2 tyg mam zaległości w składaniu życzeń.
Chciałam życzyć wszystkim maluszkom, którym stuknął jeden miesiąc więcej wszystkiego naj, naj, najlepszego. Niech rosną zdrowo.
Buziaczki ode mnie i od Agatki
Przepraszam, że nie wymieniam dzieciaczków z imienia, ale nie sposób tego zrobić mając takie zaległości.
Podziel się: