reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Wstydliwy" guzek

mamunia86

Fanka BB :)
Zrobił mi się spory guz na wardze sromowej. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Jest to duże, twarde i boli przy dotyku. Jest obrzęk, zaczerwienienie. Nie zauważyłam tego wcześniej...może było urosło powoli i dziś jest na tyle duże że zauważyłam a przeoczyć się tego nie da. No oko 1.5-2 cm i jest pod skórą.
Miała ktoraś z Was coś takiego?
Dostanę się do ginekologa w dobie wirusa jak do pn nie zejdzie albo będzie gorzej ?
Czytałam, że to może być zapalenie gruczołu jakiegoś i trzeba to naciąć...ale doktorowi Google to średnio ufam.
Na teraz posmarowałam robię mascią ichtiolową i nasiadowke z amolu i herbaty zrobię bo nic innego teraz nie mam. Rano będę dzwonić do lekarza pierwszego kontaktu....może coś da albo doradzi.

Czy mieliście tak? Ja pierwszy raz w całym kobiecym życiu i trochę się zmartwilam.

reklama
Zrobił mi się spory guz na wardze sromowej. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Jest to duże, twarde i boli przy dotyku. Jest obrzęk, zaczerwienienie. Nie zauważyłam tego wcześniej...może było urosło powoli i dziś jest na tyle duże że zauważyłam a przeoczyć się tego nie da. No oko 1.5-2 cm i jest pod skórą.
Miała ktoraś z Was coś takiego?
Dostanę się do ginekologa w dobie wirusa jak do pn nie zejdzie albo będzie gorzej ?
Czytałam, że to może być zapalenie gruczołu jakiegoś i trzeba to naciąć...ale doktorowi Google to średnio ufam.
Na teraz posmarowałam robię mascią ichtiolową i nasiadowke z amolu i herbaty zrobię bo nic innego teraz nie mam. Rano będę dzwonić do lekarza pierwszego kontaktu....może coś da albo doradzi.

Czy mieliście tak? Ja pierwszy raz w całym kobiecym życiu i trochę się zmartwilam.
Zobacz w necie czy u Ciebie to wygląda jak zapalenie gruczołu bartholina

reklama
Ja mam to od kilku lat tylko, że każdy ma swoją historię często po wycięciu problem znika. Zdarza się, że się odnawia zależy dokładnie od charakteru cysty czy torbieli.
Screenshot_20200424-123039_Samsung%20Internet.jpg

Do góry