reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czy wspominalam nie wiem czy tu czyna blogu jak nie tu to teraz juz wiecie :-) mamy takie plany moze nie odrazu mieszkac tam ale na poczatku cos otworyzc wcos zainwestowac a jak by sie udalo to przeniec sie na stale

Witam się z rana!

Klavell Hani jest przecudna i przesłodka i do tego taka spryciula!:tak:

Agulka witaj w klubie mam podtapiaczy kibelkowych moja Tuśka też tylko kombinuje co następne utopić w toalecie:-)

Donkat no ja niestety też z tych nieszczęśliwców co śledzą kurs bo spłacamy kredyt we franku więc rata ostatnia była sporo wyższa:wściekła/y:Narazie nie przewalutowuje bo mam nadzieję że się wkońcu ten kryzys zakończy i sytuacja ustabilizuje.

Iwoneczka świetnie wiem co czujesz mi trochę ponad półtora miesiąca temu zginął czytaj ktoś zwinął cały portfel. Wszystkie dokumenty wyrabiałam od nowa, karty też bo poblokowałam i najgorsze jest to że cwaniaki się wycwaniły (Ale to jakoś głupio napisałam) i po około dwóch tygodniach przysłano mi pocztą portfel z informacją że został znaleziony w skrzynce pocztowej a wszystkie dokumenty zostały odesłane na adres instytucji je wydających zgodnie z jakimś tam rozporządzeniem więc tak czy siak trzeba było za dowód i prawko od nowa płacić bo tych odnalezionych oczywiście nikt w urzędzie Ci już nie odda:crazy:Więc dosyć że kasa zginęła to jeszcze 30zł dowód, 70zł prawko no i zdjęcia 20zł:wściekła/y:

Szablony przygotowane :) Nie jestem przekonana do pierwszego, ale do drukarni pojadę dopiero w poniedziałek więc się zastanowię jeszcze :)

Do sypialni:
c9294052446cbe8f.jpg

4a38cec09c778ad6.jpg

Przedpokój i za TV będzie powtarzalny wzór:
5c6c15374272012c.jpg

P.S. Siedziałam nad nimi do 3 w nocy :D

reklama
Do góry