reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jasne :) Jutro lub dzisiaj wrzucę moje projekty szablonów :) Podjadę też do drukarni jak się uda, a w tyg malowanko :) Moja mama będzie mogła się Oliwką zając przez chwilę :) muszę to wykorzystać.

reklama
Nie wiem czy znacie aktorów Beta Lenska i Rafał Cieszyński? Oni mają przepiękną sypialnię - dla mnie wzór!

00.jpg

01_d.jpg
03_d.jpg
02_d.jpg
04_d.jpg

alez ja sie zasiedzialam:szok::szok::szok:
juz nie pamietam kiedy na forum tyle w jeden dzien napisalam braki ostatnio mialam
aha i nie wiem czy wam mowilam ale @ dzis dostalam wiec to plamienie przez dwa dni na @ bylo ufff

tego pana znam pani niestety nie ich mieszkanie mialam okazje podziwiac tez wlasnie w jednym z weekendowych odcinkow DDTVN i oni chyba kota maja jak sie nie myle

reklama
nio juz nie moge sie doczekac przyszlego miesiaca :-) a mieszkanka nie kupujemy od spoldzielni bierzemy bo my mamy w planach do polski wrocic i zamiast tu sie zaporzyczac to za te pieniadze chcemy cos wlasnego w polsce otworzyc czy ziemie kupic
tu sie nie oplaca niczego kupowac bo ceny sa przerazajace no chyba ze sie ma ta pewnosc mieszkana tu na stale to tak za te pieniadze co tu na mieszkanie bysmy wydlai w polsce dwa mozemy miec

Do góry