reklama
tmadzik
Fanka BB :)
Na razie mamy wspólną sypialnie z Oliwką. Może kiedyś dorobimy się własnego M Ja czekam na łóżko początkowo miały być dostępne za 3 miesiące ale zadzwonili ze sklepu, ze wystawę zmieniają i możemy kupić te z wystawy.
Potrzebuję 3 szablony do przedpokoju, za TV i do sypialni Zaraz wkleję moje typy
Potrzebuję 3 szablony do przedpokoju, za TV i do sypialni Zaraz wkleję moje typy
tmadzik
czy ja wiem czy spora teraz dokladnie ci nie powiem jedna sciana napewno 5 metrowa jest druga niestety nie wiem ale lozko by weszlo i szafa tez do tego komoda na tv oczywiscie
fajne łózko To duży pokój i na pewno ustawny nie to co u mnie ;-/
Oj kiedy ja będę na utapie wybierania łózka do sypialni. Ale sie pocieszam tym, że NA PEWNO będę.
Nie pochwaliłam się WAm, że pół godz. temu przyniósł nam sąsiad świeżego łososia 4kg, ten sam co kiedys mleko przyniósł.
Jak dobrze mieć sąsiada, hihihih
Nie pochwaliłam się WAm, że pół godz. temu przyniósł nam sąsiad świeżego łososia 4kg, ten sam co kiedys mleko przyniósł.
Jak dobrze mieć sąsiada, hihihih
Ostatnia edycja:
tmadzik
Więcej jest tutaj:
Szabloneria - szablony malarskie i naklejki ścienne :: Flora - motywy kwiatowe, roślinne
Będę je obrabiać w PS'e (dobrze być grafikiem), a później do drukarni na folii mi to wydrukują. Już wycięcie to mały problem. Powinno mnie to wyjść taniej niż kupne. Wydruk to ok 30 zł, a ceny same widzicie
Szabloneria - szablony malarskie i naklejki ścienne :: Flora - motywy kwiatowe, roślinne
Będę je obrabiać w PS'e (dobrze być grafikiem), a później do drukarni na folii mi to wydrukują. Już wycięcie to mały problem. Powinno mnie to wyjść taniej niż kupne. Wydruk to ok 30 zł, a ceny same widzicie
reklama
Podziel się: