reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
D nie nosi obrączki ponieważ mówi że w pracy by ją tylko zniszczyl:wściekła/y: ale mi aż tak bardzo na tym nie zależy bo jeśli o to chodzi to mu ufam :tak:

a B swoją obrączkę zgubił podczas przerzucania drzewa u moich rodziców, może kiedyś znajdzie ją tam w tej przepastnej zasyfiałej piwniocy przy kotłowni pod węgłęm heheheh minełu już 5 lat i tak się zbieram żeby kupić nowe 2 żebyśmy mieli takie same bo taka jak zgubił to teraz jedna kosztuje tyle co wtedy co kupowaliśmy 2
Hrudzia to nie wesoło że ci mąż zasłabł, może powinien jakąś morfologie zrobić hm
ja jutro mam egzamion w pracy i nie chce mi się uczyć a raz się zyje zawsze mam 2 podejście
a ja dziś miałam po pracy 4 dzieci w domku i totalny meksyk
nie wiedziałm ze ten mój synuś dalej taki chytry jest
pobił się z 2 letnią córką brata o mini garaż wadera eh i tak potem i on i Nikola i Wiki płakali przez godzinę masakra podziwiam matki polki wieloródki z conajmniej 4 dzieci to nie do ogarnięcia na co dzień

Donkat pomimo kłopotów, które wiem, że są spowodowane teściami kocham R i jest miłością mego życia. Wcześniej mogłam negować to uczucie, ale to było przez nerwy. Teraz jestem pewna.

Na razie z R jest spoko. Jak widzę stara się, ale wolę nie zapeszać i nie cieszyć się na wyrost.

Wczoraj dowiedziałam się, że moja babcia ma przeżuty raka na płuca :-( chcieli ją wypisać ze szpitala bo niby przypadek beznadziejny, ale babcia nie chce sama być w domu kiedy mama idzie do pracy :-( staneło na tym, że babcia do czasu kiedy się lepiej nie poczuje będzie przebywać w szpitalu dla nieuleczalnie chorych :-( i niestety jakby babcia umarła (piszę niestety bo nie chcę, aby tak się stało) będziemy się przeprowadzać do mojej mamy. Ze względów finansowych moja mama nie utrzyma sama tak dużego mieszkania. Także wstrzymujemy się z zakupem paneli do łazienki, kafelek i szwedzkiej bo niewiadomo co będzie.

Moniu komplecik rewelka!!!

Hrudzia jak Ty dobrze mnie znasz :tak: czasem nie wchodzę na BB bo szczerze wstyd mi pisać jak to jestem nieszczęśliwa i zła na cały świat. Ale min dlatego nie wchodziłam na BB.

Witajcie
KASIU ciesze sie ze miedzy wami sie uklada ze sie stara to dobrze znaczy ze chce ze jestescie dla niego wazni. Przykro mi natomiast z powodu babci nowotwor to straszna choroba i niestety jeszcze nie wymyslono na nia skutecznych lekow. Wiem co czujesz przechodzilama przez to samo niedawno

A my mamy za soba nieciekawa noc, polozylam sie wczoraj ale d.pa wolowa za chiny ludowe nie zasnelam dopiero kolo 1:00 mi sie udalo to hani za pol godziny sie wiercic zaczela stekac jekac i tak do po 3:00 wkoncu dalam jej mleko i pospala troche i znow kwiatki pelzanie po calym lozku albo ja cos bolalo albo miejsca znalesc nie mogla....
ale tak sobie lezalam i podjelam wazna decyzje nie czekam z zajsciem w kolejna ciaze 4 lata bo zn ajac zycie bym odwlekala i odwlekala zrobila kurs poszla do szkoly potem do pracy i bylobvy mi za wygodnie by znow do pieluch wracac. Dlatego tez kurs niemieckiego koncze w maju i od czerwca starania o dzidzie zaczniemy wyciagne spiralke, od stycznia kwas foliowy lykac zaczne dobrze dla hani bedzie bo dzieci razem sie wychowaja a jak mala bedzie miala 2,5- 3 latka do przedszkola juz pojdzie...

reklama
Kasiu przykro mi z powodu babci:-(a w razie gdy będziecie musili iść mieszkać do twojej mamy to z chęcią czy tak jakoś nie bardzo?:confused:
No i super że kontakty z mężusiem poprawiają się oby tak dalej;-):tak:

Klavell oj to nie zaciekawą mialaś nockę. Pewnie niewyspana teraz jesteś:dry:
Z tą ciążą to wg. mnie dobra decyzja ja mam różnice między dziećmi 2.5 roku i większej bym nie chciala:no: wiadomo na początku troche ciężko bylo, Ola jeszcze teraz jest zazdrosna o malego ale gdzieś tak za rok a może prędzej będą się już razem bawić:tak::rofl2:

Do góry