reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no i ja wkońcu dotarlam:tak: ale niewiem na jak dlugo bo coś ostatnio komp mi szwankuje i muszę zrobić formata:wściekła/y: trochę się boje że coś spieprze i nie będę umiala czegoś tam zrobić :no::baffled:

witam nową mamuśkę:tak::-)

dobra lecę jesszcze a pozostale wątki bo mam troszkę zaleglości:zawstydzona/y:myślę że jeszczę zdąże:sorry2:

reklama
HRUDZIA moj tez nie ma obraczki, na slubie nie wymienialismy sie dopiero potem mi kupila ladna zlota z diamenikami a on sobie nie kupowal bo stwierdzil ze i tak chodzic w niej nie bedzie wiec szkoda kasy bo on w zadnej bizuteri nie hcodzi zadnych lancuszkow bransoletek

HRUDZIA moj tez nie ma obraczki, na slubie nie wymienialismy sie dopiero potem mi kupila ladna zlota z diamenikami a on sobie nie kupowal bo stwierdzil ze i tak chodzic w niej nie bedzie wiec szkoda kasy bo on w zadnej bizuteri nie hcodzi zadnych lancuszkow bransoletek
Mi bardzo zalezy na tej obraczce ale jakos tak szkoda kasy bylo na jej zakup bo waznijesze zawsze byly wydatki...ale to ladny widok - obraczka na dloni mezczyzny, mojego mezczyzny...:-)

Gagulec przykre , że masz takie stosunki z mamą, może kiedyś będzie lepiej:sorry2:
Jak chcesz się pozbyc teścia to warto zakupic taki sexi ciuszek. Jedno spojrzenie i go nie ma. hihihih żartuję

A kibel brudny też mnie drażni, ale wtedy zatrudniam J, bo w końcu to chłopy tak je strasznie zabrudzają:tak::tak::tak: Robię wojnę i kibelek lśni czystością:tak:
Agulka mi tez jest przykro, ale miałam dwa wyjścia- albo sie pogodzić z pewnymi rzeczami i żyć w spokoju własnym życiem albo toczyć bezsensowna wojnę będąc z góry przegraną. Wybrałam to pierwsze rozwiązanie i z perspektywy czasu uważam, ze słusznie. Być może kiedyś to sie zmieni, ale na obecną chwilę nie będę już starała sie nic zmieniać- bo nic na siłę.
A co do teścia- to lepiej żeby mnie nie wkurzał;-):-D:-D:-D

m:-(
gagulec, szczerze powiem, ze trudno mi zrozumiec taka sytuacje z mama. przykro mi. kto powinien byc najblizsza osoba jak nie matka?
nie ma szans na poprawe waszych stosunkow?
Donkat ja też nie rozumiem, ale już przestałam nawet próbować:-( Mówi się trudno a żyć trzeba- tym bardziej, że mam dla kogo:tak:

ja jestem. tylko czasu na pisanie brak :-( maz ma 4 dni wolnego i szalejemy ;-) dzisiaj bylismy na rybach, jutro jedziemy nad wode sie kapac :tak: ale podczytuje i udzielam sie na pozostalych watkach. do glownego rzadko docieram.
Ha tacy to pożyją;-) Ryby maja, słońce mają, a tu człowieku ....rybę uraczysz tylko w sklepie a z parasolem lepiej się nie rozstawać:sorry2: eh nie ma na tym świecie sprawiedliwości:laugh2::laugh2::laugh2:

Mi bardzo zalezy na tej obraczce ale jakos tak szkoda kasy bylo na jej zakup bo waznijesze zawsze byly wydatki...ale to ladny widok - obraczka na dloni mezczyzny, mojego mezczyzny...:-)
a ja tam nie przywiazuje do tego uwagi jak mialaby lezec to faktycznie dobrze zrobil nie kupujac jej co innego gdyby ja nosil na palcu

reklama
Agulka wiem jak to jest jak nie masz ,albo masz bardzo zadko ochote na sex.Ja ostatnio odsuwalam meza od siebie prawie 3 tyg.On strasznie cierpial bo wiadomo ma swoje potrzeby a ja nawt jakbym chciala tnie potrafilam sie zmusic.
A alkohol to fakt pomaga-przynajmniej na mnie tak dziala,za mam ochote sie kochac,jestem odprezona i wogole jest lepiej.
Agnes tak wiem gdzie to jest.Ja siedze z corcia wdomku bo nie mam z kim ja zostawic a nie pojde do pracy tylko po to zeby oplacac opiekunke.Jak wrocimy do kraju to napewno pojde gdzies do pracy,bo tez mi brakuje kontaktow z ludzmi,a nie tylko pieluchy i butelki.
Hrudzia moj slubny tez ni ma obraczki:zawstydzona/y:Ale to nie przez klutnie tylko przytylo mu sie ostatnio i to troszke za duzo:dry:i nawet obraczka zrobila sie za mala.Strasznie go cisnela i bolal go palec-spewnoscia krazenie bylo nie za dobre przez to.

Malutka juz spi i czekam na meza.Poszedl pierwszy dzien po urlopie(poltorej tygodnia)spewnoscia bedzie padniety.

Do góry