a na mnie wyjatkowo podzialala niby zmeczona jestem polozylabym sie ale nie zasne a moze poprosstu za wczesnie albo popoludniowa drzemka tak podzialalaNa mnie kawa nie działa. Mogę teraz wypic i iśc słodko spac bez problemów
reklama
Gdybym teraz wypiła kawę to pół nocy bym się męczyła i bym nie zasnęła.Kawkę to pijam ale tylko rano.Na mnie kawa nie działa. Mogę teraz wypic i iśc słodko spac bez problemów
a to się nabrałam30Agulka to nie piwsko tylko szejk z colą.Tam podają w takich kubkach he he he
Hrudzia szalona kobieto daj mu odpocząć bo się biedaczek wykończy;-):-) a tak na poważnie to może spadek magnezu warto pić jakieś multiwitminki dodatkowo z podwójna dawką magnezuA ja czuje sie wysmienicie. Obalilismy tez flaszke wiskacza...ale J zaslabl wczoraj. Przyznam sie ze przestraszylam sie ciutek bo nagle gadamy, gadamy a on zrobil sie zielono-bialy i odprowadzilam do wyrka...pierwsz raz tak mial. Moze przemeczenie...ale tyle mialam z tego baraszkowania;-)
Ale...J chce jutro, bo ma wolne:-):-):-) zamowic obraczke slubna ( jesli nie bedzie taka droga)...bo...kiedys w klotni wyrzycil swoja przez okno...straszny wstyd, skrucha itd ale obraczki wciaz nie ma...wiec moze w koncu...wzruszylam sie.
A z obrączka to mnie zaskoczyłaś pewnie że powinien kupić nową i to jak najszybciej.
izabela352
Fanka BB :)
ja jestem. tylko czasu na pisanie brak :-( maz ma 4 dni wolnego i szalejemy ;-) dzisiaj bylismy na rybach, jutro jedziemy nad wode sie kapac ale podczytuje i udzielam sie na pozostalych watkach. do glownego rzadko docieram.Dziewczyny a co sie dzieje z Maraniko i Ruda-Iza, no i pozostale dziewczyny hop hop gdzie jestescie
reklama
a ja dziś w swetrze chodziłam, jutro jedziemy nad wode sie kapac
Podziel się: