reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Widzę że tutaj niezłe zakupy się uczyniły :-)
Znowu zaniedbałam forum, coś mi się nagromadziło tematów i nie mam czasu wiele czytać i pisać.
A, zrobiłam znowu test ciążowy i nic :crazy: Jak Wam się udało zajść w ciążę? Od razu czy trzeba było czekać? Ja nie wiem jak to zaplanować, nam się wpadło (bardzo szczęśliwie :-):-):-))

reklama
Doti przykro mi ze test byl ujemny.Moze nastepnym razem beda dwie kreseczki.
Ja zrobie test pod koniec tego tygodnia i dopiero powie co i jak.Ale mam mieszane uczucia.Niektore to czuja od samego poczatku,tak jak moja znajoma.Przy obu ciazach wiedziala od poczatku ze jest w ciazy bo miala mdlosci na najbardziej ulubiana rzecz w jej zyciu(niepamietam co).
Agulka super buciki i te rybaczki.bluzeczka nie w moim stylu,moze dlatego ze ciezko byloby mi sie w nia zmiescic:-D:-D:-D:-D

Brzydkiej pogody ciag dalszy,popoludniu nawet grzmialo.

Zmykam spac.Papapappa bbkobitki

A, zrobiłam znowu test ciążowy i nic :crazy: Jak Wam się udało zajść w ciążę? Od razu czy trzeba było czekać? Ja nie wiem jak to zaplanować, nam się wpadło (bardzo szczęśliwie :-):-):-))
My zrobiliśmy przed owulacją. Koło 8 grudnia, a na gwiazdkę miałam mieć@ i już nie dostałam. Ale my robiliśmy kiedy się dało:rofl2: więc tak się przytrafilo. Kurna, wg tego powinna być dziewczynka:baffled:
Ale S mnie wqrwia:wściekła/y: Poszłam prasować i mówię cielokowi żeby szedł pod prysznic i przecież umyty może gapić się w kompa,ale nie.... Skończyłam prasowanie i on łaskawie wszedł do łazienki. Znowu pójdę spać o 2,bo mamy bojler:wściekła/y::wściekła/y:

:-)Majandra napisz coś więcej o imprezie Maciusia,jakie dostal prezenty itp.
Majandra jak tam urodzinki jakie prezenciki czekamy na relację z imprezy na wątku o urodzinkach.
Wszystko opiszę, jak będę miała więcej czasu. Dziś na pewno.

My robiliśmy Maciusia po owulacji, więc u nas się sprawdziła ta teoria.:-)

Majandra pytanko. Czy dobrze rozumiem, że do tego nowego wątku trzeba się dopisac dopiero jak maluch skończył roczek? Mi się wydaję, że tak by było lepiej, chyba, że się mylę.

Majandra pytanko. Czy dobrze rozumiem, że do tego nowego wątku trzeba się dopisac dopiero jak maluch skończył roczek? Mi się wydaję, że tak by było lepiej, chyba, że się mylę.
Ja jestem takiego samego zdania- w końcu wątek jest zatytułowany: "Minął roczek.."
Dlatego my się tam pokażemy dopiero po 11 września:-)

Widzę że tutaj niezłe zakupy się uczyniły :-)
Znowu zaniedbałam forum, coś mi się nagromadziło tematów i nie mam czasu wiele czytać i pisać.

Mnie przy pierwszej i drugiej ciąży udało się za drugim razem pierwszy miesiąc starań to tak na rozgrzewkę :-Dnie wiem czy przed czy po owulacji :baffled:ale chyba po pamiętam że na sylwestra jeszcze nie byłam w ciąży

A my sie specjalnie nie staralismy.Skonczyly mi sie tabletki a dopiero za 2 lub 3 tygodnie mial mi je przywiesc brat.Ale juz byly nie potrzebne bo pod koniec grudnia bylam juz w ciazy.:-D:-D:-D:-D
A staramy sie juz 2 miesiac i jak narazienic:dry:tak mi sie wydaje.Okaze sie pod koniec tygodnia.

reklama
Doti u na podobnie jak u Naomi z doszlismy do wniosku ze chcemy dzidzie i w listopadzie przestalam jest tabletki ok 22 listopada 27 dostalam miesiaczke i kolejnej juz nie dostalam wiec poszlo nam raz dwa
lekarz na wizycie powiedzial ze tak najczesciej jest ze po przestaniu tabletek szybciej w ciaze zajsc idzie i niektore przypadki bezplodnosci leczy sie wlasnie tableztkami anty...

Do góry