reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry
Shinead - i ode mnie wszelakiej radosci, pomyslnosci szczescia i milosci!!!!!
Agulka - jaki odwyk? co on sobie wyobraza;-):-p:laugh2:
...w sumie, ja tez w polowie na odwyku jakby bo maz kusi, nagabuje hehe
Majandra - pomysl z watkiem git...ja wkleje poootem bo na kompie JJ nie moge znalezc zdjec...niczego nie moge znalezc:oo2:
A moje dziecko dzis aniol - tfu tfu:huh: spokojny, wesoly...i juz kila razu udalo mu sie przejsc bez podporki.
Musze sie wam pozalic;-)..wlasnie skonsumowalam ten obrzydliwy angielski chleb, fakt ze niby pelnoziarnisty ale daleko mu do naszej poczciwwej grahamki...nie maja tutaj moich paneli ( pieczywo chrupkie) to Stas i ja jemy takie...wiecie jaka to dla mnie kara?:dry::rofl2::laugh2:
Udanej soboty laseczki!!!

reklama
Witam:-)
Shinead i od nas wszystkiego naj naj naj
U nas pogoda kompletnie do dupy:-:)no::no: i nic sie nie chce:zawstydzona/y:
Mały po godzinnym show :crazy: zasnął i mam nadzieję, ze chociaż godzinę pośpi. PO za tym już drugi dzień nie byliśmy na spacerze- bo deszczysko niesamowite i może dlatego tez mały robi jazdy. Na dokładkę M jedzie dzisiaj do Berlina i cały wieczór go nie będzie:no::no:

A i Majandra pomysł z nowym wątkiem- pierwsza klasa.
Ja natchniona poszukiwaniami spódnicy przez Agulkę idę oddać sie podobnej czynności :-)
Miłego sobotniego popołudnia.papa

Dziękuję za życzenia:-)
Trzydzieści lat minęło jak jeden dzień, lalala:sorry2::baffled:

Co do spódnic to ja bardzo chętnie:tak::-D Mam ich w szafie więcej niż par spodni. Uważam, że dodają kobiecości, a poza tym dobrze się w nich czuję. Najlepiej takich ciut za kolanko.
Gagulec-mój mały też ma dziś dzień marudera, nie potrafi się na niczym dłużej skupić i sam nie wie czego chce:wściekła/y: Poza tym pogoda straszna.. ciemno, szaro i non stop leje, tak że my też już drugi dzień bez spacerku:-(

Shinead wszystkiego naj, naj, naj,,, cieszę, że masz już te 30 na karku, bo nie czuję się już tak osamotniona.:-D

A ja wylukałam taki zestaw i mąż mocno namawia bym kupiła, a jak nie to on je dla mnie zamówi:szok::-D
Rybaczki już kupiłam

Świetna bluzka + pasek gratis. M (413213845) - Aukcje internetowe Allegro

MODNE RYBACZKI DO KOZAKÓW SATYNA CZARNE 38 M !!! (418824969) - Aukcje internetowe Allegro

BOSKIE SZPILKI Z KLAMRA ciemny bordo (51711-28) 39 (417456140) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Majndra gratuluje pomysłu na nowy wątek. Strzał w dychę.
Majandra - pomysl z watkiem git...
Dobry pomysl z tym nowym watkiem na zamknietym.
A i Majandra pomysł z nowym wątkiem- pierwsza klasa.
Dziękuję, dziewczyny. Cieszę się, że Wam się spodobał:-).
Shinead wszystkiego co najlepsze samych dobrych dni oraz dużo radości w przypływie miłości tego wszystkiego z okazji wczorajszych urodzin życzy Nuśka i Igor:-):-):-)
Przyłączam się do życzeń. 30 lat. To już sędziwy wiek:-D;-)
Musze sie wam pozalic;-)..wlasnie skonsumowalam ten obrzydliwy angielski chleb, fakt ze niby pelnoziarnisty ale daleko mu do naszej poczciwwej grahamki...nie maja tutaj moich paneli ( pieczywo chrupkie) to Stas i ja jemy takie...wiecie jaka to dla mnie kara?:dry::rofl2::laugh2:
Udanej soboty laseczki!!!
Niestety miałam przykrość próbować tego paskudztwa:sorry2:
U nas pogoda kompletnie do dupy:-:)no::no: i nic sie nie chce:zawstydzona/y:
Mały po godzinnym show :crazy: zasnął i mam nadzieję, ze chociaż godzinę pośpi. PO za tym już drugi dzień nie byliśmy na spacerze- bo deszczysko niesamowite i może dlatego tez mały robi jazdy. Na dokładkę M jedzie dzisiaj do Berlina i cały wieczór go nie będzie:no::no:
U nas brzydko,wieje,leje i wszystko co najgorsze.Az nic mi sie robic nie chce.
U nas na szczęście do wieczora ładnie, upał, duchota. Teraz burza i leje.
Co do spódnic to ja bardzo chętnie:tak::-D Mam ich w szafie więcej niż par spodni. Uważam, że dodają kobiecości, a poza tym dobrze się w nich czuję.
Zazdroszczę. Ja mam kilka, ale żadnej nie miałam na sobie więcej niż raz:sorry2:

My dziś robiliśmy urodzinki Maciusia na powietrzu. Chyba się udały, bo wszyscy zadowoleni. Narobiłam się sałatek i bałam się, że nie pójdą wszystkie, ale ledwo co zostało:-D Maciuś świeczki nie zdmuchnął. Ja to zrobiłam za niego;-) Był taki grzeczny. Wcale nie marudził. Nawet jak był śpiący, to zasnął na kolanach u dziadka podczas jedzenia:szok::-D

Ostatnia edycja:
Shinead wszystkiego naj naj najlepszego:tak:;-)

Majandra ten nowy wątek na zamkniętym -super pomysl:tak: my się wpiszemy ale dopiero za miesiąc jak Mateuszek będzie już mial ten roczek:tak:

U nas też pogoda dziś nie bardzo:no: ale podobno od jutra już ma być lepiej:tak::-):-)

Majandra napisz coś więcej o imprezie Maciusia,jakie dostal prezenty itp.
a tak wogóle to Maciuś chyba jutro będzie mial urodzinki prawda? więc pewnie dlatego nie chcial zdmuchnąć tej świeczki:-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja ale pogoda brrrr Luandzia Ty się ciesz że mężowi ten urlop przełożyli bo by Cię tu na tej Juracie wywiało :szok: a tak będziesz wygrzewać pupcię na Chorwacji :-):-):-)

A ja dzisiaj spędziłam dzień zakupowo i jestem zadowolona bo "obkupiłam" mojego małego mężczyznę :-):-)

Majandra
jak tam urodzinki jakie prezenciki czekamy na relację z imprezy na wątku o urodzinkach.

Agulka podziwiam Cię że kupujesz ciuszki dla siebie na allegro ja to muszę przymierzyć bo co innego na tych ich zdjęciach a co innego jak się samemu przymierzy ale z tego co widzę Ty raczej robisz udane zakupy więc gratuluję:-):-):-) i czekam z niecierpliwością na prezentację bo ciuszki ładne:-):-)

reklama
Do góry