reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hejka.
Klavell głowa na szczęście nie boli. I nic tez nie było. Z tą wojną to przykra sprawa. Z tego co pamiętam to w czasie igrzysk powinna byc zawieszona broń, a jednak jest tam mord i rozpacz.

Witaj w domciu Carioca. Wszędzie dobrze, ale .... Jak masz fajnie idziesz na weselisko.

A my dzis do rodziców na obiad i kawke idziemy po procesji, brat z rodziną też będzie. Znów będzie sztywno.
Żegnam się do wieczora.

reklama
Czesc i czolem
Widze ze mnei wczoraj impra na Bb ominela:-:)-p
Klavell gdybym ja kupiła, bałabym się że w szafie by tylko wisiała a co sądzisz o takim zestawie.
RYBACZKI-CUDO 19:05
SUPER SATYNOWA BLUZECZKA- BUFKI -6 KOLORÓW roz.38 (414830567) - Aukcje internetowe Allegro kolor malinowy nr. 3
Jesli moge wyrazic swoja opinie, kochana...te rybaczki to znow styl sportowy. Zasmakuj spodnic. Ja sobie w te lato obiecalam nosic jak najczesciej spodnice - wygodne, do kolan i buty na lekkim obcasikau bo tez zazwyczaj preferowalam sportowa elegancje :dzinsy, jakis top itp I wiesz co? Te kiecki sa bardzo wygodne a ja czuje sie bardziej kobieco. Polecam, uda ci sie:-p;-):tak:
Witam wieczorowo:-) po raz kolejny muszę przyznać że warto mieć siostrę:-):-):-) została dzisiaj u mnie w domku z moim skarbem położyła go spać a my z mężem poszliśmy na grilla z okazji otwarcia sklepu znajomych było fajniutko impreza jeszcze trwa ale nie chciałam już dłużej fatygować siostry zwłaszcza że była ze swoimi dzieciaczkami (12 i 9 lat) i wróciliśmy juz teraz :-)
Siostra to niewatpliwie bardzo przydatna instytucja:laugh2:...i nie tylko;-):-D

Witajcie BBony...
Agulko i jak glowka boli :-)
Maz wrocil wczoraj opowiedzial mi cos smutnego byl u kolegii w kwioarni pogadac bo jego rodzina ma problem (kolegi) Jego brata zona pochodzi z Gruzji i pojechala tam z dwojka dzieci na 3 miesiace na urlop i moze nie wrocic przez cholerna wojne. W kazdej chwili moze zostac rozszczelana, wioska zbombardowna, moze zginac ona i ich dzieci, ale i on, bo dzis jedzie po nich, powiedzial, ze nie zostawi tak swojej rodziny. Smutne...
Smutne? :szok:Wlos sie jezy, kochana...:wściekła/y:w tych globalnych czasach taka odsiecz?:wściekła/y: Olimpiada? Ladny mi pokoj: tam Tybet, tam Gruzja:wściekła/y:
I wlasnie najbardziej serce sie kraje na mysl o cywilach...wyobrazcie sobie uciekac teraz gdzies z naszymi babelkami na reakch podczas bombardowan?:szok::szok::szok::-( Ogromne wyrazy wspolczucia dla kolegi meza :-(
witam Babony, jestesmy juz w Sopocie, po niemal 2 miesiacach pobytu u rodzicow. Troche jestem rozbita, bo bardzo za nimi tesknie.
Dzis idziemy na wesele i dzis przyjezdza na urlop do nas moj siostrzeniec z dziewczyna i to mnie pociesza, bede miala tutaj troszke swojej rodziny.
Zazdroszcze weselicha... a czemy maly Stas na suwaczku nazwany Pacynkiem ?:confused::-)
Larcia - mam pytanko przed twoimi rozjazdami; gdzie kupilas ten samochodzik dla Amandy? tzn w jakims sieciowym sklepie? Byly wersje dla boy'sow? no i cene jakbys mogla podac...:sorry2:

A u nas spokoj. Ja i synek mamy faze spiocha - on spi druga noc ponad 12 h a i ja nie proznuje..wczoraj maz mnie probowal 'na spiohca' zaatakowac;-) ale podobno bylam detka hehe:szok::laugh2:
Ide dzis po twarog do nalesnikow do polskiego sklepu bo na obczyznie takie rzeczy smakuja jeszcze bardziej...a Stasio je uwielbia!

witam BBony
nic ostatnio mi się nie chce
podczytuję was prawie nabierząco i po krótce:
Carioca tęsknota zawsze będzie ale nie ma jak u siebie przyznaj
Hrudzia współczuje podróży może rzecywiście Staś nielubi latać i ma w związku z tym rózne sensacje zdrowotne i dlatego tak marudzi i jak macie jeszce pierze, heheheh
majandra ty się krewnymi nie przejmuj powiem ci jedno bardo chciałam żeby szwagier i szwagierka do nas przyjechali i zostali na noc no i przyjechali tylko pech ciciał mnie w tym dniu jakaś deprecha złapała nic mi się nie chciało itp itd i co mogli pomyśleć że nie chciałam co nie ale się pryznałam że mi się nic nie chce
co do butów to raz kupiłam na allegro ale to były mmocasyny i o dziwo udało sie bo był wgodne i pasowały ale raczej tego nie robię
ja też uwielbiam chodzić w spódniczkach i nawet lepiej w nich wyglądam ni w spodniach do tego albo but na wysokim obcasie albo koiece klapeczki

Hrudzia ze spódnicami to u mnie ciężko. Nie lubie ich i już . Moja druga skóra to spodnie.Wiem, że w szafie powinnam miec chciaz jedną, ale niestety..... bleeee.

Ale będę musiała cos kupic, bo mąż się domaga no i Maja.

Polozylismy Stasia spac, zaraz idziemy spowrotem na wesele, a mały jest pod opieką siostrzeńca i jego narzeczonej. Wybrykał się juz troche i byl polprzytomny gdy kladlam go spac, mam nadzieje ze pospi.

Klaviell - wlasnie taka sytuacja powoduje, ze czlowiek jest totalnie bezradny. Dzieci, rodzina na terenie wojny, koszmar. Dla calej ludnosci. Mam nadzieje, ze doczekam czasow, kiedy kazda wojna bedzie traktowana jako zbrodnia przeciwko ludzkosci.

Hruda - jak nalesniki? Pacynek bo synek-pacynek, a Stasio kitłasio :-D A moi rodzice mowią Pastusiu, bo wnusiu - pastusiu.

Agulko - zaszalej, kup jedną, fajna, wygodną spódnicę, będziemy Cię namawiać!

Tygrusku - Tobie się nic nie chce?????? Koniec swiata!

Agulko - zaszalej, kup jedną, fajna, wygodną spódnicę, będziemy Cię namawiać!
no może i bym się dała namówic, tylko zawsze mam problem co do spódnic zakładac. Przeważnie jak mam spódnicę to do niej dobieram jakąś bluzkę i tylko tego zestawu sie trzymam. Nie umię z innymi ciuchami skomponowac tej spódnicy. :baffled:

U nas niebo czarne :szok:straszna burza ale na szczęście już trochę przechodzi ale było nie ciekawie
kolejny plus że jednak nie jedziemy nad to morze bo mieliśmy wyruszyć dziś wieczorem a podobno droga jest nieprzejezdna
Carioca udanej zabawy :-)

reklama
Do góry