reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

tez sobie tak tlumacze, ale zawsze bylam taki nerwus.Mam nadzieje, ze niebawem Wam napisze "zadzwonil" :) Dzieki kochane! Nie moge wejsc na to forum zamkniete ugh :/ szukam sprawdzonego przepisu na kurczaka curry, ktoras z Was moze robila?Albo macie jakis niecodzienny przepisik na danie glowne?

klavell wiec to pewnie dlatego, ze to pierwszy okres "naturalny", a nie "tabletkowy". Nie martw sie !!!

reklama
Larcia tez mam nadzieje ze to spowodowane jest odstawiemnie tabletek i @ lada dzien sie pojawi wyslalam ci linka do forum zamknietego prywatnie w wiadomosci mama nadzieje ze ci sie uda otworzyc

Klavell - do wątku zamkniętego mają dostęp tylko osoby zgłoszone moderatorowi, kiedyś robiłyśmy taką listę. Inaczej się nie wejdzie.

Ja tylko na chwilę, jutro mogę nie mieć czasu, bowiem wyjeżdżamy z małżonkiem na weekend-tylko-we-dwoje do Wrocławia. Poza tym nastrój mam do d...

Pozdrawiam i przepraszam, że nie odpisuję ale...

Larcia, żeby wejść na zamknięty musisz być na liście u administratora, który Ci to umożliwi. Już nie pamiętam która z nas się tym zajmowała, ale trzebaby posłać info do administratora żeby otworzył nowym mamom dostęp.

Ja też dostałam paczkę z Hippa i z Nestle, jeszcze muszę iść do Rossmana po tą drugą. Jedna rzecz mnie zaskoczyła: są słoiczki z Hippa "na spokojny sen" i jeden z nich to kaszka manna z owocami - zawiera toto gluten, ale jest oznaczone jako dla dzieci od 4 miesiąca. Czyli co, ma tyle glutenu że to można bezpiecznie podać??? Jakoś mi się to nie podoba. Przez przypadek to kupiłam i małemu dałam 2 łyżeczki, a resztę sama zjadłam ;-)

witam kobietki , od miesiąca od kiedy przestałam karmić piersią strasznie wypadają i plączą sie mi włosy, poradźcie jak temu zaradzić bo ja już nie wiem pije skrzyp i połykam tabletki na włosy skore i paznokcie i nic... poradźcie

witam kobietki , od miesiąca od kiedy przestałam karmić piersią strasznie wypadają i plączą sie mi włosy, poradźcie jak temu zaradzić bo ja już nie wiem pije skrzyp i połykam tabletki na włosy skore i paznokcie i nic... poradźcie

Ja mogę polecić Ci jedynie dobre kosmetyki do włosów Pantin z zielonym paskiem,seria regeneracyjna.

Nuśka - ja też wysyłałam zaproszenia

reklama
cześć dziewczyny!
ale "naprodukowałyście".
Sama nie wiem od czego mam zacząć. dzisiaj znowu miałyśmy rehabilitacje. Zuzka strasznie płakała.
Chyba nie lubi tej pani, bo jak ja z nią ćwiczę, to nie płacze. Ala najważniejsze, że już jest bardziej ruchliwa. Byłam dzisiaj w przychodni po receptę na szczepionkę, ale byłam o 11.15, ale okazało się, że lekarka przyjmowała tylko do 11, więc lipa. Muszę znowu iść we wtorek (Zuzka jeszcze nie ma 6 miesięcy) a po 6 m. też można zaszczepić, tylko jest jakieś inne dawkowanie. Przyszła dzisiaj kurtka, którą zamówiła Zuzce na allegro. Rozmiar 80, tj. 9-12 miesięcy i jest właściwie dobra. Rękawki tylko ciut ciut za długie ( a podobno Next ma duża rozmiarówkę). Masakra z tą moją córką. Kurteczka śliczna, ale raczej do końca wiosny nie wystarczy. ...
Do wszystkich słomianych wdów. Ja na szczęście chwilowo męża mam na miejscu, ale też wiem co to znaczy rozłąma na dłużej. Bardzo kiepsko to zawsze znosiłam. W niedzielę może znowu uda nam się pójść na basen. co do zaproszeń na chrzest, to ja nie wysyłałam, tylko zapraszałam osobiście, bez zaproszeń.
A co do palenia, to ja rzuciałam miesiąc przed tym jak zaczęłam starać się o dziecko i na razie mnie nie ciągnie do papierosów. Ciągnie mnie za to kolejnego dziecka, ale W nie chce nawet o tym słyszeć.
Pozdrawiam,

Do góry