reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam pierwsza. Kawkę piję. Monia, przyłączysz się? :-)
Łeb mi pęka.
Łeb mi pęka.
majandra
Ej, Monia, z mężem kawkę pijesz a nie ze mną? Wstyd ;-)
a moje towarzystwo odpowiada???????Ej, Monia, z mężem kawkę pijesz a nie ze mną? Wstyd ;-)
witam w piekny słoneczny dzień, mysle że teraz to juz bedzie coraz cieplej
Odstawiłam młodego do przedszkola, bo miałam miec dziś rozmowe, ale babka zadzwoniła godzine temu że mają awarie systemu i zaprasza we wtorek.
Rozmowa jest przy kompie bo trzeba wykazac sie ze znajomości Exela i Power Pointa
Wyskoczymy dzis na rowerki, bo nie wieje i ciepluśno sie robi
majandra
Agulka, jasne, że odpowiada mi Twoje towarzystwo. Dobrze znasz Powerpointa i Excela?
Ja też się witam, mam dizś wolne. Kawkę mam już za sobą.
Monia - ale pieprzysz ze nic nie umiesz, jak tak mozna o sobie mowic. A wogole chcesz isc do pracy, planujesz?
Agulka - trzymam kciukasy! Bedzie do przodu, napewno.
Majandra - dziendoberek
Zaraz spadam do lekarza, chce wyżebrac skierowanie na badanie hormonow tarczycy, bo coś ostatnio mi się popsuła.
Monia - ale pieprzysz ze nic nie umiesz, jak tak mozna o sobie mowic. A wogole chcesz isc do pracy, planujesz?
Agulka - trzymam kciukasy! Bedzie do przodu, napewno.
Majandra - dziendoberek
Zaraz spadam do lekarza, chce wyżebrac skierowanie na badanie hormonow tarczycy, bo coś ostatnio mi się popsuła.
Agulka, jasne, że odpowiada mi Twoje towarzystwo. Dobrze znasz Powerpointa i Excela?
w liceum i na studiach miałam zajęcia i cos kumałam, ale czas zrobił dziurę w mózgu, wczoraj trochę posiedziałam i olsnienie nastapiło cos jarzę;-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Carioca no jednak mozna tak napisac. To bylo pod kontem akurat Waszej rozmowy,ze praca w domu itd. Ja tez nie moge tlumaczyc, obrabiac zdjec, robic stron i co tam jeszcze robi sie w domu. A praca w domu to marzenie przy dzieciach. Bez cudowania, wymyslaniaa,ze nianki...
Podziel się: