reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia, wybaczymy, tesciowej nie mozna olac;-):-D

ja powinnam pozmywac, bo pelen zlew czeka, cos porobic kolo domu...ale nie chce mi sie!

moze po poludniu kooezanka wpadnie na plotki

reklama
Ja też zamiast brać się za robotę wymyślam sobie rózne zajęcia:zawstydzona/y: narazie wstawiłam pranie, ale idę poodkurzać bo syfilis straszny:szok:

Witam

Maonia jak Ola?
Aneta :)
Donus dziwne że nikt prócz Ciebuie nie przyszedł............... nie wiem jak pomóc w sprawie Julitki....... moja córcia jest "wszędzie" i w domu i poza domem;-) adas w domu bardziej odwazny ale w przedszkolu tez się nie daje

My dziś w domku, Maja strasznie w nocy kaszlała takim dudniacym suchym kaszlem, zatrzymałam ją ( i Adasia tez ) bo moge jej podawac lekarstwa czy syropki, czy oklepywac a przedszkolu to juz pól dnia by odebrało

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z przedszkola i mam dwie córeczki:-D koleżanka weszła z małą bo Oli się chciało sikać i Olusia została;-)

ale tu tłumy ale to pewnie wszystko przez pogodę bo pięknie dzis jest:-)
my siedzimy w domku Ola nadal gorączkuje nie już tak wysoko ale jednak:-(

reklama
Czesc,
Troszke mnie nie bylo bo chorowalam.
Kurcze mala ma biegunke..:confused: nie wiem po czym.Goraczki nie ma.
Od jutra mam w planach porzadki na ogrodzie i jakos go zagospodarowac a od poniedzialku zaczynam prace wiec pewnie na forum znowu czasu nie bedzie.

Do góry