reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczoroowo!

widze, ze Nuska "napoczeta" i wola na pogaduchy:-D

P wraca dopeiro jutro. zly , ze sie nie zdazyl dzis rozladowac
Niunka chrapie, to aj mam wolny wieczor!!

Witam. Ale sobie z Maciusiem pospałam: 4 godziny :szok::-) Ale miło było. :tak:

:tak:

I straszliwie mnie namawiali na jednostrefowy licznik...

no i na jaki sie zdecydowaals?
my mamy dwutaryfowy. chcialam kiedys zmienic na 1-dno...to babka patrzyla na mnie jak na wiariatke. przeliczyla nam we wszystkie strony i tak, nawet gdy nie zawsze piore, odkurzam itp na tanim pradzie, to nam sie dwutaryfowy bardziej oplaca

Majandra dzięku za pocieszenie;-) ale jak patrze za okno to aż mi słabo:eek: bo już jest kompletnie biało:wściekła/y: a ja już w półbucikach latałam i zimowe kurtki pochowałam:baffled:

a ja wlasnie, pomna zeszlych lat, nie dalam sie tym razem zwiesc pieknej poogdzie i nie chowlaam zimowych ubran ;)

reklama
Donkat dzień dobry :-)

Cześc Nuśka:-)ja zaraz położę dzieci spac i będę miała wolny wieczór;-):tak:

czekam

O Nuśka fajne takie oblewanie nowego biura;-) jednak nie poszłam spać tylko grać z M w karty:szok: już nie pamiętam kiedy ostatnio grałam:no:

a fajniutko było najpierw całą gwardia a później zostałyśmy same babki i sobie poplotkowałyśmy przy winku

A i muszę przeprosić męża bo "udaje" że nie jest obrażony i wszystko jest cacy:-):-)

a przepraszam za co masz go przepraszac, bo nie kumam. Za to że było otwarcie, za to winko.....................:sorry:

Dobry wieczór, humor mam do bani...... juz mężus jedzie z pracy z tata to zaraz mnie przegoni z goscinnego.

ASIAkc my mamy jedna taryfe bo nam sie bardziej opłaca.

a przepraszam za co masz go przepraszac, bo nie kumam. Za to że było otwarcie, za to winko.....................:sorry:

Dobry wieczór, humor mam do bani...... juz mężus jedzie z pracy z tata to zaraz mnie przegoni z goscinnego.

ASIAkc my mamy jedna taryfe bo nam sie bardziej opłaca.

A za to że przed chwilą napisałam że obrażony a on wcale nie jest obrażony więc przepraszam że tak brzydko napisałam;-)

reklama
Do góry