reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj justyna - niefajne objawy. Dobrze że anty masz i że w pon do gina, tylko że to 6 dni jeszcze... Oby sie poprawiło...
A do szpitala tego co poprzednio nie możesz na izbę jechać? w związku z poprzednim pobytem?

Wróciłam :) Jestem obcięta fajnie, tradycyjno-innowacyjnie ;-) - mi się podoba - jak dostanę fotki (kier salonu robiła) to dam i same ocenicie :-)

reklama
Agulka biedny Adas:-(Oby juz mu przeszlo.
Justa a moze to jakis torbiel.Ja kiedys mialam i sie sam wchlonol.

Troche jestem zawiedziona bo juz mialam uzgodnione z dziewczyna ze odkupi spacerowke po Andzi.Tak jej bylo pilnie a tu sms ze nie odbierze bo kupila iny.Szkoda bo nie ukrywam ze mialam juz ta gotowke ulokowana w myslach:-(

A z dobrych wiesci to ryby mi sie tra i to po 2 latach w tym akwarium.Chyba nowe miejsce im sluzy.Moze i na mnie te fluidy przejda;-)
Asia.Pokaz wloski koniecznie.Za mna tez fryzjer juz patrzy ale kaski niet narazie.

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo:-)

mily dzien dzis miaalm. dostalam kwiaty od meza kolezanki, bo bylam u nich na korkach, a od meza drugiej kolezanki czekolade, bo odwiedzili nas dzisiaj:-)
Moj maz stwierdzil, ze tez nam zrobi neispodzianke w wekened:tak:

kurcze, jak sie wyrobie z badaniami, dokumentami, to zaczynam ten staz juz w poniedizalek! dygam sie:szok: dawno nie musialam byc w ciaglym rezimie na godzine i boje sie, ze ciezko mi bedzie sie wdrozyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale co tam, do poprzedniej pracy jezdzilismy 50km w jedna strone i to na 7.00, wiec o 5.00byla pobudka i dalalm rade:rofl2:
zeby tylko Julitka nie zaczela mi chororwac:baffled:

te kobietke od ros. musialam odmowic, bo jej tylko pon. rano pasuuje, a mnie jzu nie:-(

duzo mam spraw do zalatwienia jeszcze w tym tyg.

a w dodatku jeszcze mam we czw. pogrzeb chrzestnego

Mój sąsiad ma opis na gg:"kochanie, dzisiaj dzień kobiet, usiądź i odpocznij - odkurzysz jutro". :-D

dobre:-D:rofl2:

Dobrze,ze ide w poniedzialek. jak mnie boli jajnik to wlasnie ten lewy co poprzednio,co lekarz na usg powiedzial,ze cos tam jest,ale nie wiedzial co

no a jest jakas nadzieja, ze w koncu dojrzy co tam jest?

Wróciłam :) Jestem obcięta fajnie, tradycyjno-innowacyjnie ;-) - mi się podoba - jak dostanę fotki (kier salonu robiła) to dam i same ocenicie :-)

czekamy:-)

Kurcze cos mnie bierze i wcale nie chodzi o mojego malza.Wezme gripexa i ide spac.

Donkat ja równiez gratuluję CI tego stażu:tak:no a pogrzeb chrzestnego :-:)-:)-(
Gabids gripex i pod kołderkę maszeruj

reklama
Do góry