reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

to teraz zapraszamy na DOBRY WIECZOR

Dobry wieczór :)

Moje dzieciaki zdrowieją, dziś była pediatra - Sabi angina (niestety antybiotyk), Staś tylko syropek. Wycisnęłam z pediatry recepte na odrobaczenie, bo coś mi podchodzi że Staś ma pasożyty, dziś już mu zaaplikowałam, ciekawe jakie cuda jutro będzie miał w kupsku :)

Ech do filmów to jestem narazie do tyłu, bo jestem nas końcówce sesji, nie moge nawet mojego ulubionego Medium obejzeć. Ale zgrałam sobie Czarnego Łabędzia, słyszałam że rewelacyjny. Odkąd jest chomikuj.pl (dzięki Moni się tam wciągnęlam) to czasem jednak uda mi sie cos obejzec.
W kinie nie bylam ... ho ho ho... A bardzo bym chciala sie gdzies wyrwac.
Ale fajnie jest tak sobie usiąść z mężem wieczorkiem, przytulić się i obejżeć jakiś film. Mój co prawda oglądałby tylko wojenne, najlepiej rosyjskie albe komedie romantyczne (niezły zestaw), a ja skolei thrillery i dramaty obyczajowe. Ale w kino rosyjskie sie dzieki niemu wciągnęłam - Donkat, może mi coś polecisz?
Luandzia - dziewczyny są niesamowicie do siebie podobne, Hela wygląda jak Zuzia w jej wieku.

reklama
Ale w kino rosyjskie sie dzieki niemu wciągnęłam - Donkat, może mi coś polecisz?

no, Carioca, z Twoim mezem moglabym nawet poogladac bo rosyjskie lubie i komedie romantyczne...tylko z tymi owjennymi gorzej. no i bez przytulania, oczywiscie;-):-D
oj, ja daaawno cos ogladalam rosyjskiego. ostatni to byl chyba Kukuczka (Kukułka). nawet chyba go nie dokonczylismy. z czasow wojny. dosc inny, intrygujacy, mimo ze malo sie dzieje. t zn dzieje sie spoor, ale dialogi minimalne i nie zawsze wiadomo o co chodzi, ale przez to wciaga do ogladania.
kiedys weszlam sobie an strone, gdzie byl zetsaw najlepszych filmow rosyjskich, tylko na mam linka, bo z kompem mi padl.

wiesz, niekoniecznie musza robale wyjsc w kupce. mnie kiedys lekarz mowil,ze malo kiedy wychodza, bo pasozyty maja rozne stadia rozwoju i sa w organizmie, ale nie zawsze widoczne. potrzebne sa dokaldniejsze badania

rety, alez mam jednak te skleroze!

chcialam sobie przypomniec, aaaa wiem juz. lubilam ogladac filmy Michalkowa, ale te pewnie juz macie obejrzane

nie iwem czy mamy obejzane, tak naprawde nie widzialam wielu filmów rosyjskich, ale ostatnio mam na nie jazdę. Chcialabym tez sie troche z jezyka przy okazji podciagnac. chce zaczac od starych filmow, ostatnio oglądałam Lecą żurawie, bardzo mi się podobał. Tata mi jeszcze poleca Sybiriadę i Los człowieka - mam juz sciagniete z chomika. Kukułkę widziałam, fajny pojechany film. A film o tytule "Zwiezda" widziałaś? Bo mimo ze wojenny to obejzalam ciurkiem, genialny montaż i zdjecia. A może Donkat cos z literatuty mi polecisz? Sluszalam ze MUSZE przeczytać Dzieci Arbatu, to napewno, ale jesli by Ci przyszlo cos do glowy to pisz prosze, licze na Ciebie :)
edit - nie znam filmów Michalkowa, zaraz sobie wygoogluję :)

widzę że już wszystkie śpicie ja własnie skończyłam robotę w kuchni i posprzątałam......
Chomik uwielbiam go i kogo ja jeszcze nie wciągnełam;-)ja lubię tam buszowac a póżniej oglądac jakies fajne filmy ostatnio oglądałam PS.KOCHAM CIĘ i się poryczałam:zawstydzona/y:na chomiku idzie te......ż znaleźc dużo fajnych rzeczy dla dzieci ach wogóle chomik jest super;-)
Ciarioca zdrówka dla Sabci i Stasia:tak:a co masz na odrobaczenie?ja dla Mateusza na pasożyty dostałam Pyrantelum Medana.......w kupce nic nie zauważyłam za to miałam sen że Mateuszowi wychodzą z kupki ogromne glizdy dobrze że to tylko sen był:tak:
dziewczyny decydujcie się na lato na władka im nas więcej tym lepiej -juz doczekac się nie mogę ja chcę LATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam o poranku z tradycyjną kawką oczywiście;-) dopijam ją i biorę się za sprzątanie bo popołudniu ma wpaść koleżanka z córcią na pogaduchy:tak: a że dziecko mam raczej z głowy na cały dzień to na spokojnie mogę wszystko porobić;-) wczoraj późnym popołudniem przywieźli jej lapka i młoda się oderwać nie może:-)

Aga tort upieczony na jutro?

to już na jutro
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem
na twarzy mogłabyś
powiedzieć:
JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

Agulka Wszystkiego Najlepszego!

Wpadlam zyczyc milego weekendu i wypadam.
Zaraz jedziemy na zakupy dekoracyjno-wykonczeniowe.huuurrrrraaaaa.Planowalam rowniez zakup zyrandoli ale po co?Przeciez mam najmodniejsze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry