moze gdzies zaslyszal, bo niby skad taki maluch moze miec pojecie o posiadaniu i to "wszystkiego"
możesz mieć rację i chyba wiem nawet kto (pewna 4-latka) zawsze wydzierają sobie zabawki zapytam jutro mamy czy dobrze myślę???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze gdzies zaslyszal, bo niby skad taki maluch moze miec pojecie o posiadaniu i to "wszystkiego"
boję się zajrzeć...
Wiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje" skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje"
no dokładnie,a może warto poprostu zapytać lekarza o ten temat? Zwierzęta domowe odrobacza się co jakiś czas, to może i dla ludzi jest coś rozsądnego?
Pochwal się nie bądź zołza
Anetasa hop hop gdzie jesteś ???
nie szukam, tylko pytam, bo to rarytas, zeby sobie biegac w trakcie pracy
nie ma sie czym przejmowac, tylko wydawalo mi sie, z edzieci w tym wieku maja juz ten pierwszy komplet, czyli 16 zebow
Hmm,a nie 20? Maciuś ma już 20nie ma sie czym przejmowac, tylko wydawalo mi sie, z edzieci w tym wieku maja juz ten pierwszy komplet, czyli 16 zebow
J
Mój pies jest odrobaczany co 3 miesiące przed pojawienie sie Tuśki był co pół roku ale zdaniem naszego weterymarza lepiej tego pilnować. Z tego co się orienyuję moja koleżanka przeprowadzała jakąś kurację odrobaczającą w swojej rodzinie i nie były to jakieś wielkie koszty w piątek się jej dopytam to ewentualnie dam znać
Tylko nikomu nie mów że my tak w pracy robimy;-) bo szef wrazie jak do któreś się nie może dodzwonić to tekst jest jeden byłam na zakupach na śniadania;-) a co do ząbków to Szymek choć starszy od mojej o miesiąc ma narazie ich 10
Hmm,a nie 20? Maciuś ma już 20
Spróbowałam ich będąc w Łodzi - okropnedokarmiam moje robaki paluszkami o samu zielonej cebulki
mnie weterynarz zalecal odrobaczac co pol roku. tylko, z emoj pies nie ma kontktu z innymi. siedzi caly czas na podowrku, wiec mysle, ze jest bezpieczniejszy
i
Spróbowałam ich będąc w Łodzi - okropne
moja siostra, gdy zaczynala obecna prace, to od razu zostala poinformowana, ze mozna biegac na bazary i pierwszego dnia juz pociekla. ciagle ajkies nowe szmatki znosi
Anetasa witamywłaśnie zastanawiałam się gdzie Cię wywiało dostałaś płytkę ze zdjęciami????
JA zamiast się kapać i szykować do spania dokarmiam moje robaki paluszkami o samu zielonej cebulki a jutro znowu będzie "jak mi się nie chce wstać bleeeeeeeeee"
w moim ukladzie, pierwszy komplet, to 16, czyli do 4. 5-tki i reszta to juz wyzsza szkola jazdy