reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jestem i ja:-) M usypia mała bo ostatnimi czasy wieczorami słychać tylko tatuś oć mama widzenia papa niunia aaa:-D więc mam spokój i mogę tu spokojnie zasiąść. Popołudnie dość przyjemne byłyśmy na poczcie potem u dziadzia i z dziadziem na zakupkach a potem w naszym ulubionym barze na piwku;-) więc młoda wyszalała się i podrywała chłopaków bo było tam czterech w wieku ok 6 lat:-D a miała branie nie powiem :szok: tylko pozoazdrościć:-D

boję się zajrzeć...

Ja też choć wiele już o tym słyszałam:tak:

Wiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje" :baffled::confused: :sorry2:skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska :rofl2: widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje":sorry2:

Ale przecież to faktycznie tylko jego futrzany świat to czym się przejmujesz:baffled: gorzej jeśli takie zachowanie przejawia w towarzystwie innych dzieci a z tego co zaobserwowałam chętnie dzieli się swoimi zabawkami więc wyluzuj matka i nie szukaj dziury w całym;-)

no dokładnie,a może warto poprostu zapytać lekarza o ten temat? Zwierzęta domowe odrobacza się co jakiś czas, to może i dla ludzi jest coś rozsądnego?

Mój pies jest odrobaczany co 3 miesiące przed pojawienie sie Tuśki był co pół roku:tak: ale zdaniem naszego weterymarza lepiej tego pilnować. Z tego co się orienyuję moja koleżanka przeprowadzała jakąś kurację odrobaczającą w swojej rodzinie i nie były to jakieś wielkie koszty:no: w piątek się jej dopytam to ewentualnie dam znać:tak:

Pochwal się nie bądź zołza:-p:tak:

Anetasa hop hop gdzie jesteś ???

Melduję się na zawołanie:-)

nie szukam, tylko pytam, bo to rarytas, zeby sobie biegac w trakcie pracy

nie ma sie czym przejmowac, tylko wydawalo mi sie, z edzieci w tym wieku maja juz ten pierwszy komplet, czyli 16 zebow:sorry2:

Tylko nikomu nie mów że my tak w pracy robimy;-) bo szef wrazie jak do któreś się nie może dodzwonić to tekst jest jeden byłam na zakupach na śniadania;-):-p:-D a co do ząbków to Szymek choć starszy od mojej o miesiąc ma narazie ich 10

J

Mój pies jest odrobaczany co 3 miesiące przed pojawienie sie Tuśki był co pół roku:tak: ale zdaniem naszego weterymarza lepiej tego pilnować. Z tego co się orienyuję moja koleżanka przeprowadzała jakąś kurację odrobaczającą w swojej rodzinie i nie były to jakieś wielkie koszty:no: w piątek się jej dopytam to ewentualnie dam znać:tak:

Tylko nikomu nie mów że my tak w pracy robimy;-) bo szef wrazie jak do któreś się nie może dodzwonić to tekst jest jeden byłam na zakupach na śniadania;-):-p:-D a co do ząbków to Szymek choć starszy od mojej o miesiąc ma narazie ich 10

mnie weterynarz zalecal odrobaczac co pol roku. tylko, z emoj pies nie ma kontktu z innymi. siedzi caly czas na podowrku, wiec mysle, ze jest bezpieczniejszy

moja siostra, gdy zaczynala obecna prace, to od razu zostala poinformowana, ze mozna biegac na bazary:-D:-D i pierwszego dnia juz pociekla:-D:-D. ciagle ajkies nowe szmatki znosi

Anetasa witamy:tak:właśnie zastanawiałam się gdzie Cię wywiało dostałaś płytkę ze zdjęciami????

JA zamiast się kapać i szykować do spania dokarmiam moje robaki paluszkami o samu zielonej cebulki :-pa jutro znowu będzie "jak mi się nie chce wstać bleeeeeeeeee"

reklama
moja siostra, gdy zaczynala obecna prace, to od razu zostala poinformowana, ze mozna biegac na bazary:-D:-D i pierwszego dnia juz pociekla:-D:-D. ciagle ajkies nowe szmatki znosi

No to siostrze tylko pozazdrościć:-) u nas to niby można tylko cicho sza ale i tak żadna się nie wypuszcza dalej niż w promieniu 200metrów ale Polanicki deptak tak wielki że to wystarczy w zupełności:-D

Anetasa witamy:tak:właśnie zastanawiałam się gdzie Cię wywiało dostałaś płytkę ze zdjęciami????

JA zamiast się kapać i szykować do spania dokarmiam moje robaki paluszkami o samu zielonej cebulki :-pa jutro znowu będzie "jak mi się nie chce wstać bleeeeeeeeee"

Płytkę dostałam ale swojej jeszcze nie wysłałam:zawstydzona/y: bo M ciągle nie ma czasu:baffled: pewnie skończy sie tak że Ci osobiście ją wręczę;-) Dokarmiaj robaki dokarmiaj ja swoje napasłam niedawno bułeczką z tatarem z łosoasia;-):-D

w moim ukladzie, pierwszy komplet, to 16, czyli do 4. 5-tki i reszta to juz wyzsza szkola jazdy:-D:-D

U nas własnie zaczyna się ta wyższa szkoła jazdy:-D jedna piątka już prawie na wierzchu:tak: a może już nawet jest bo od kilku dni młodej w paszczką nie zaglądałam bo wiadomo że za tym nie przepada:no:

Uciekam się kąpać bo jutro do pracy:wściekła/y: ale potem już dwa dni wolne:-) ale pewnie jeszcze zajrzę jak już się nabalsamuje itp itd ;-)

Do góry