reklama
donkat
Fanka BB :)
witajcie babeczki!!!
moja lobuzica spi. byla juz tak marudna, ze nie moglam jej przetrzymac do 12-13, zeby zrobic tylko 1 drzemke, oj dluga droga przez meke przede mna
chyba powoli sie przyzwyczajam do zimna, bo nawet nie dygotam
wczoraj tak mi mulil komp, ze nie dalam rady siedziec i itwierac jednej strony 5min!
carioca, gratuluje! to juz naprawde dlugi czas. oby tak dalej!
justyna, mnie nie przerazaja glutki malej. nawet kiedys sie nad tym zastanawialam, ze nie robi to na mnie najmniejszego wrazenia. jej kupa z reszta tez nie
udanego sp[otkanka, zaprezentuj sie jk ajlepiej-wypchaj stanik no i popij za wszystkie czasy;-)
na zapas, jakbym zapomnialala, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MATIEGO W DNIU IMIENIN
oj, biedna hani, oby syropek pomogl
a mleczka nie zmienialas? po innym tez moze byc zielona kupka.
zawsze mowiono, ze to zly objaw, ale moze nalezy zaczekac jescze troche i poobserwowac?
do odkurzacza???????? przeciez bym wyciagnela julitce zolodek przez nos
zgadzam sie co do Tygryska
jaki bilans roczniaka? macie takie cos? ja na ostatnim szczepieniu zostalam jedynie poinformowana, ze kolejne szczepienie ma byc po ukonczonym 13-ym miesiacu i tyle. a u was juz??????
Atru, nasrtoj zawsze mozemy poprawic
ale mala nagane za nieobecnosc musisz dostac
jak twoja dieta? podzialala?
moja lobuzica spi. byla juz tak marudna, ze nie moglam jej przetrzymac do 12-13, zeby zrobic tylko 1 drzemke, oj dluga droga przez meke przede mna
chyba powoli sie przyzwyczajam do zimna, bo nawet nie dygotam
Donkat - nie pale juz 4ty dzien. Zaraz sobię zainstaluję odpowiedni suwaczek
Chcę sprzedać wozek ktory mamy bo się u nas nie sprawdza, jest nietrafionym zakupem. Za pieniadze za spacerowke kupimy taką parasolkę, ktora pozniej i drugi maluch bedzie mogl uzywac.
Cholera allegro nie chodzi
wczoraj tak mi mulil komp, ze nie dalam rady siedziec i itwierac jednej strony 5min!
carioca, gratuluje! to juz naprawde dlugi czas. oby tak dalej!
No tak,ale nie jestem tak cudowną matką żeby poświęcić się i użyć fridy. Rzygałabym jak kot. Wyciągan gruchą i jak to słyszę to mnie bierze Nic mnie nie obrzydza tak jak gluty
W sobotę pojedziemy spać do mojej mamy,bo ja chcę iść na to spotkanie klasowe,a mój mąż boi się kąpać małego,no i ja chcę wypić A w niedzielę mały ma imieniny więc w sobotę jeszcze jakiś placek muszę zakręcić,bo pewnie dziadki na kawę przyjdą.
Ciekawe jak tam Hrudzia,a w zasadzie jak sprawuje się J
justyna, mnie nie przerazaja glutki malej. nawet kiedys sie nad tym zastanawialam, ze nie robi to na mnie najmniejszego wrazenia. jej kupa z reszta tez nie
udanego sp[otkanka, zaprezentuj sie jk ajlepiej-wypchaj stanik no i popij za wszystkie czasy;-)
na zapas, jakbym zapomnialala, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MATIEGO W DNIU IMIENIN
Witam
u nas kaszelek sie dzis pojawil :-(
syrop z cebuli sie juz kisi
no i od dwoch dni jest zielona kupka 2-3 razy dziennie czy to cos zlego oznacza bo z tego co sobie przypominam zadnego szpinaku i zieleniny hanifka nie jadla
oj, biedna hani, oby syropek pomogl
a mleczka nie zmienialas? po innym tez moze byc zielona kupka.
zawsze mowiono, ze to zly objaw, ale moze nalezy zaczekac jescze troche i poobserwowac?
Dzieńdoberek!
Swoją droga moja znajoma podłączyła jakoś fride do odkurzacza, mowi ze gluty wychodziły jak złoto. Nie wiem jak ona to zrobiła.
Tygrysku - miłego urlopowania, znajac zycie oprocz przychodni, zaliczysz dzis generalne porządki, pomyjesz okna, zrobisz weki i jeszcze posiedzisz z nami na BB i bedziesz zadowolona, ze odpoczelas.
A ja lece sie szykowac, bo jedziemy dzis ze Staskiem na rehabilitacje i potem do pediatry na bilans roczniaka. Ciekawe ile mierzy/waży
do odkurzacza???????? przeciez bym wyciagnela julitce zolodek przez nos
zgadzam sie co do Tygryska
jaki bilans roczniaka? macie takie cos? ja na ostatnim szczepieniu zostalam jedynie poinformowana, ze kolejne szczepienie ma byc po ukonczonym 13-ym miesiacu i tyle. a u was juz??????
Witajcie, kochane. Długo mnie nie było... Najpierw z powodu skaszanionego sprzętu, a potem powychodziły dla mnie różne nieprzyjemne sprawy i nie miałam już sił zaglądać... Jeszcze nie udało mi się wszystkich tych rzeczy rozwiązać, boję się czy wszystko dobrze się skończy, ale bardzo się za wami stęskniłam. I wiem, że na pewno poprawicie mi nastrój
Czy przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Atru, nasrtoj zawsze mozemy poprawic
ale mala nagane za nieobecnosc musisz dostac
jak twoja dieta? podzialala?
Donkat my mieliśmy właśnie dzisiaj. U nas to wyglądało jak typowe badanie przed szczepieniem. No i oczywiście kłucie tez było.jaki bilans roczniaka? macie takie cos? ja na ostatnim szczepieniu zostalam jedynie poinformowana, ze kolejne szczepienie ma byc po ukonczonym 13-ym miesiacu i tyle. a u was juz??????
donkat
ale dziwie sie, ze wy juz teraz szczepicie, a my mamy przyjsc za m-c. zaraz musze dokladnie sprawdzic w ksiazeczce, moze ja cos pomerdlalam?
gagulec, fajnie, ze damianek jest taki odwazny i nie boi sie obcych mijesc i ludzi. wczoraj bylo tak samo u okulistki. julitka szla sama na spacer na korytarz, nie bala sie innych dzieci, zaczepiala panie w nozki mnie bardzo cieszy takie spoleczne zachowanie dziecka.
gagulec, fajnie, ze damianek jest taki odwazny i nie boi sie obcych mijesc i ludzi. wczoraj bylo tak samo u okulistki. julitka szla sama na spacer na korytarz, nie bala sie innych dzieci, zaczepiala panie w nozki mnie bardzo cieszy takie spoleczne zachowanie dziecka.
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Dzięki, kochane.
Donkat - z powodu zgryzoty zrezygnowałam z diety, tzn. wiesz, w stresie człowiek nie myśli o takich rzeczach jak diety...
Etka - moje dwa maluchy też chore od poniedziałku. Kuba od 1 września chodzi do przedszkola i wytrzymał 4 dni bez kataru, ale mimo to chodził. Dopiero w ostatni weekend się bardziej rozłożył i poszliśmy do lekarza. Obyło się bez antybiotyku, bo to jakaś infekcja wirusowa. Tymek oczywiście zaraził się od niego i w sumie on gorzej to przechodzi. U niego antybiotyk okazał się niezbędny.
Majandra - może napiszę...
Donkat - z powodu zgryzoty zrezygnowałam z diety, tzn. wiesz, w stresie człowiek nie myśli o takich rzeczach jak diety...
Etka - moje dwa maluchy też chore od poniedziałku. Kuba od 1 września chodzi do przedszkola i wytrzymał 4 dni bez kataru, ale mimo to chodził. Dopiero w ostatni weekend się bardziej rozłożył i poszliśmy do lekarza. Obyło się bez antybiotyku, bo to jakaś infekcja wirusowa. Tymek oczywiście zaraził się od niego i w sumie on gorzej to przechodzi. U niego antybiotyk okazał się niezbędny.
Majandra - może napiszę...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Czy Wy też takie zmęczone jesteście? Chyba przez tą jesień Najchętniej to bym się położyła i chyba tak zrobię, bo mały śpi.
donkat
Czy Wy też takie zmęczone jesteście? Chyba przez tą jesień Najchętniej to bym się położyła i chyba tak zrobię, bo mały śpi.
majandra, odpoczywaj na siedzaco przed kompem:-)
ja jestem bardziej spiaca i zmeczona wieczorem. w dzien jakos daje rade
A ja właśnie dzisiaj na odwrót mam-energia mnie dzisiaj roznosi, a na dokładkę piękne słońce mamy w lubuskim i aż chce sie żyć. poza tym poranny spacerek ( nawet jeśli tylko do przychodni) dobrze wpływa na samopoczucie.Czy Wy też takie zmęczone jesteście? Chyba przez tą jesień Najchętniej to bym się położyła i chyba tak zrobię, bo mały śpi.
Ale mnie te reklamy denerwująEtka - moje dwa maluchy też chore od poniedziałku. Kuba od 1 września chodzi do przedszkola i wytrzymał 4 dni bez kataru, ale mimo to chodził. Dopiero w ostatni weekend się bardziej rozłożył i poszliśmy do lekarza. Obyło się bez antybiotyku, bo to jakaś infekcja wirusowa. Tymek oczywiście zaraził się od niego i w sumie on gorzej to przechodzi. U niego antybiotyk okazał się niezbędny.
Atru moja Ola też poszła do przedszkola.Mieliśmy spotkanie czerwcówek i obydwoje się kąpali bo była śliczna pogoda Może to i był głupi pomysł z tym pluskaniem się w wodzie A po drugie dziewczyny poprzyjeżdżały z dzieciaczkami które miały katarki i jakieś grypy jelitowe Ale musiały bo wszystko było porezerwowane I moje dzieciaczki się w ten sposób poprzeziębiały
Dziewczyny zaglosujcie na mojego Bartka.Link jest w podpisie (bez rejestracji) ;-)
reklama
donkat
A ja właśnie dzisiaj na odwrót mam-energia mnie dzisiaj roznosi, a na dokładkę piękne słońce mamy w lubuskim i aż chce sie żyć. poza tym poranny spacerek ( nawet jeśli tylko do przychodni) dobrze wpływa na samopoczucie.
poprosze o odrobine slonka do radomia!
Podziel się: